Diriliş Ertuğrul Günalp Kimdir?

TRT 1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul dizisine yeni katılan Günalp Kılıçarslan kimdir? Diriliş Ertuğrul Günalp Kimdir? İşte Günalp karakteri hakkında merak edilenler haberimizde...

04.04.2018-15:58 - (Son Güncelleme: 04.04.2018-15:35) Diriliş Ertuğrul Günalp Kimdir?

TRT 1'in reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'unGünalp Bey karakteri izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki, Diriliş Ertuğrul Günalp Kimdir? Günalp Kılıçarslan kimdir?  sorularının cevabı haberimizde...

Senaristliğini ve yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği ekranların fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'un kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Son olarak dizinin kadrosuna yakışıklı oyuncu Engin Öztürk Günalp Bey karakteri ile dahil oldu.

Son zamanlarda en çok merak edilen ise Diriliş Ertuğrul'un Günalp Bey'i oldu. Karizması ve Yakışıklılığı ile dikkat çeken Günalp Bey kimdir?

GÜNALP TARİHTE GERÇEKTEN VARMIYDI?

Diriliş Ertuğrul Günalp karakteri çok merak edildi fakat en çok merak edilen Günalp Bey'in tarihte de yer alıp almadığı. 

Günalp karakteri dizide Köpek'in hafiyeliği rolü ile diziye dahil oldu. Saadettin Köpek'in mutlaka çok fazla ajanı olmuştur fakat Günalp isim olarak kaynaklarda yer almıyor.

Günalp karakteri gerçek tarihte Selçuklu döneminde yaşamış fazla önemli olmayan bir karakterdir.

PEKİ, ENGİN ÖZTÜRK KİMDİR?

Yakışıklı oyuncu Engin Öztürk 28 Eylül 1986 yılında Eskişehir'de dünyaya gelmiştir. Ünlü oyuncu aslen Eskişehirlidir. Anne tarafı Selanik, baba tarafı Bulgar göçmenidir. Fatmagülün Suçu Ne dizisinde Selim karakterini canlandırmıştır.

Engin Öztürk'ün yıldızı Behzat Ç. dizisinde parladı ve büyük çıkış yaşadı. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Selim'i canlandrımıştır. Engin Öztürk, Star TV'de yayınlanan Yüksek Sosyete dizisinde başrol oynamış ve dizide Kerem karakterine hayat vermiştir.

Yakışıklı oyuncu şimdilerde Diriliş Ertuğrul dizisinde Günalp Bey karakterine hayat vermektedir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal