Soğuk Duşun Yararları!

Soğuk duş almanın yararları nelerdir? Soğuk duşun cilde faydaları nelerdir? Soğuk duş almadan önce nelere dikkat etmeliyiz? İşte soğuk duş hakkında bilmeniz gereken her şey haberimizde...

03.04.2018-13:07 - (Son Güncelleme: 03.04.2018-14:28) Soğuk Duşun Yararları!

Soğuk duş almanın yararları nelerdir? Soğuk duşun cilde faydaları nelerdir? Soğuk duş almadan önce nelere dikkat etmeliyiz? İşte soğuk duş hakkında bilmeniz gereken her şey haberimizde... Vücudunuzdan soğuk sular dökülmeye başladığında vücudunuz kendi ısısını korumak için oksijen alımını artıracak ve nefesiniz derinleşecek.

İŞTE SOĞUK DUŞUN YARARLARI

Kan akışı ve kalp atışınız hızlanacak, sizi gün boyu enerjik yapacak.Metobolizmanın hizlandırdığını da daha önce belirtmiştik.

Vücudunuz da soğuk sular dökmeye başlasaığınızda vücut kendi ısısını korumak için oksijen alımı arttırarak ve nefesiniz derinleşecek.
Kan akışı ve kalp atışınız artacak gün boyu uzun süre enerjik olacaksınız.

Virüslerle ve sizi sık sık hasta olmaktan kurtaran akvurlar sayısını arttırır.

Bu da hipertansiyon ve damar sertleşme sorunlarını ortadan kaldırabilir.aynı zaman da saçların daha parlak görünmesini sağlıyor.

Yoğun sporcular, yoğun anteraman sonralarında soğuk duş almaktan çekinmezler. Denemekten zarar gelemez siz de bu yöntemleri deneyin ve vücüdunuza ne gibi değişiklikler olacak izleyin!

Son Dakika Sağlık Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal