39 Kişinin Katili Reina Katliamcısı İstanbul'da Yakalandı! Son Haline İnanamayacaksınız!

Yılbaşı gecesi İstanbul Ortaköy'deki eğlence mekanı Reina'da 39 kişiyi katleden terörist Abdulkadir Masharipov, Esenyurt'ta oğluyla birlikte yakalandı. Düzenlenen operasyonda 1'i Kırgız asıllı erkek, 3'ü kadın 5 kişi de gözaltına alındı.

16.01.2017-23:17 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) 39 Kişinin Katili Reina Katliamcısı İstanbul'da Yakalandı! Son Haline İnanamayacaksınız!

Yılbaşı gecesi Ortaköy'deki eğlence mekanı Reina'da 39 kişiyi katleden teröristin Esenyurt'taki operasyonla ele geçirildiği öğrenildi.

Terörist İstanbul'da düzenlenen operasyonda yakalandığı belirtilirken sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüleceği bildirildi.

Esenyurt'ta düzenlenen operasyon sonucunda yakalanan teröristin yanında oğlunun da bulunduğu öğrenildi. Teröristin sağlık kontrolünden sonra Emniyet'e getirileceği öğrenildi.

KIRGIZ ARKADAŞININ EVİNDE OĞLUYLA YAKALANDI

Esenyurt'ta saldırganın bulunduğu bir siteye operasyon düzenleyen emniyet güçleri, teröristi Kırgız arkadaşının evinde oğluyla birlikte yakaladı. Teröristin sağlık kontrolünden sonra Emniyet'e getirileceği öğrenildi.

GÖTÜRÜLDÜĞÜ HASTANEDE YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Terörist sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü. Hastanede geniş güvenlik önlemi alındı. Terörist Masharipov'un sağlık kontrolünden sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüleceği öğrenildi.

EVDE BULUNAN 3 ARKADAŞI GÖZALTINA ALINDI

Terörist Abdulkadir Masharipov''un eve 3 gün önce gittiği belirlendi. Masharipov'a yardım ve yataklık eden Ebu Muhammed kod isimli terörist ile evde bulunan 2 kişi daha gözaltına alındı.

3'Ü KADIN 5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Ekipleri, Ortaköy saldırganının Esenyurt'ta bir adreste saklandığını belirledi. Söz konusu adrese düzenlenen operasyonda şüpheli Abdülgadir Masharipov ile 1'i Kırgız asıllı erkek, 3'ü kadın 5 kişi gözaltına alındı.

Şüpheliler Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü Yerleşkesi'ne götürüldü.

OPERASYONLAR SÜRÜYOR

Öte yandan örgütün diğer hücrelerine yönelik de eş zamanlı operasyonların sürdüğü öğrenildi.

OĞLU İLE KAÇMIŞTI

Terörist Abdulgadir Masharipov'un eşi Maltepe'de bir eve düzenlenen operasyonla geçtiğimiz hafta yakalanmıştı. Masharipov'un ise saldırıdan sonra yanına 4 yaşındaki oğlunu alarak kaçtığı tespit edilmişti.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, saldırıyla ilişkili oldukları iddiasıyla 35 kişiyi gözaltına almıştı.

YILBAŞI GECESİ 39 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

Yılbaşı gecesi İstanbul Beşiktaş'ta bulunan gece kulübü Reina'ya saldırı düzenleyen Abdulkadir Masharipov, 39 kişinin ölümüne 70'ten fazla kişinin yaralanmasına neden olmuştu. Saldırının ardından terör örgütü IŞİD, terör saldırısını üstlendiğini duyurmuştu.

İşte operasyonun ardından yakalanan Özbek terörist ve Kırgız arkadaşının yerdeki fotoğrafı...

 

Kaynak: haberler.com


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal