31 Ekim Hava Durumu! Meteoroloji Uyarıyor!

31 Ekim Hava Durumu tahminlerinde 31 Ekim yurt geneli hava durumu tahmini meteorolojinin son dakika uyarıları mevcut

31.10.2017-09:26 - (Son Güncelleme: 31.10.2017-09:47)

31 Ekim hava durumu için meteoroloji yine kritik açıklamasını yaptı. Sonbahar mevsiminin son ayına girmeye hazırlandığımz şu günde kış mevsimi havası devam etmekte iken meteoroloji özellikle de karadeniz bölgesi için fırtına uyarısına devam ediyor. Öte yanda bir çok için su baskını ve sel uyarısı da yaptırdı. Etkisini göstermeye başlayan soğuk hava herkesi üşütmeye başlarken, vatadaş kışın çilesi ısınmak için sobalarını kurmaya başladı. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü soba zehirlenmelerne karşı da uyarı da bulunuyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğüün tahminine göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Güneydoğu Anadolu ile Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Karabük, Ordu, Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay, Elazığ’ın doğusu ve Bingöl çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun doğusunun yüksekleri ile Kastamonu ve Karabük’ün yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların Diyarbakır ve Elazığ’ın doğusu, Batman ve Şırnak’ın kuzeyi, Ağrı’nın güneyi ile Bitlis ve Muş çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor

İSTANBUL 31 EKİM HAVA DURUMU

İstanbul’da 31 Ekim’de hava durumu: Güneşli, 13 derece, nem oranı yüzde 44, yağmur beklenmiyor. Rüzgar saatte 13 km esmesi bekleniliyor.

ANKARA 31 EKİM HAVA DURUMU

Ankara’da 31 Ekim’de hava durumu: Parçalı bulutlu, 3 derece, nem oranı yüzde 70, Rüzgar saatte 2 km esmesi bekleniliyor.

İZMİR 31 EKİM HAVA DURUMU

İzmir’de 31 Ekim’de hava durumu: Parçalı bulutlu, 13 derece, nem oranı yüzde 43. Rüzgar saatte 13 km esmesi bekleniliyor.

MARMARA
Parçalı ve az bulutlu tahmin ediliyor.
BALIKESİR °C, 14°C
Parçalı ve az bulutlu
BURSA °C, 12°C
Parçalı ve az bulutlu
İSTANBUL °C, 14°C
Parçalı ve az bulutlu
SAKARYA °C, 14°C
Parçalı ve çok bulutlu
EGE
Parçalı ve az bulutlu tahmin ediliyor.
A.KARAHISAR °C, 12°C
Parçalı ve az bulutlu
IZMIR °C, 18°C
Parçalı ve az bulutlu
KÜTAHYA °C, 10°C
Parçalı ve az bulutlu
UŞAK °C, 12°C
Parçalı ve az bulutlu
AKDENİZ
Parçalı ve az bulutlu, zamanla doğusu yer yer çok bulutlu, Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
ADANA °C, 26°C
Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu
ANTALYA °C, 24°C
Parçalı ve az bulutlu
HATAY °C, 22°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı
ISPARTA °C, 15°C
Parçalı ve az bulutlu
İÇ ANADOLU
Parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
ANKARA °C, 11°C
Parçalı ve çok bulutlu
ESKİŞEHİR °C, 10°C
Parçalı ve çok bulutlu
KAYSERİ °C, 12°C
Parçalı ve çok bulutlu
KONYA °C, 13°C
Parçalı ve az bulutlu
BATI KARADENİZ
Çok bulutlu, Zonguldak, Bartın, Kastamonu ve Karabük çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur, Karabük ve Kastamonu’nun yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; kıyı kesimlerde batı ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.
BOLU °C, 9°C
Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu
DÜZCE °C, 12°C
Parçalı ve çok bulutlu
SİNOP °C, 12°C
Parçalı ve çok bulutlu
ZONGULDAK °C, 12°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmurluı
ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Ordu çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; Orta Karadeniz’in kıyı kesimlerde batı ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.
AMASYA °C, 14°C
Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu
ORDU °C, 14°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı
SAMSUN °C, 16°C
Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu
TRABZON °C, 14°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı
DOĞU ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğu kesimleri ile Elazığ’ın doğusu ve Bingöl çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, bölgenin doğusunun yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi beklenen yağışların Elazığ’ın doğusu, Şırnak’ın kuzeyi, Ağrı’nın güneyi ile Bitlis ve Muş çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin doğusunda batı ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.
ELAZIĞ °C, 16°C
Çok bulutlu, zamanla doğu kesimleri yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
ERZURUM °C, 10°C
Çok bulutlu, zamanla aralıklı yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı
IĞDIR °C, 16°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı
VAN °C, 13°C
Çok bulutlu, zamanla aralıklı yağmurlu, yüksekleri yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışlı
GÜNEYDOĞU ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Diyarbakır’ın doğusu, Batman’ın kuzeyi ile Siirt çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
DIYARBAKIR °C, 15°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
GAZİANTEP °C, 18°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı
SIIRT °C, 17°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
ŞANLIURFA °C, 20°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

DENİZLERDE HAVA

Karadeniz’de fırtına ile Batı Akdeniz’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.
KARADENİZ
Hava Durumu: Parçalı bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa), doğusu 6 ila 8 (50-75 km/sa), öğle 3 ila 5(20-40 (km/sa), akşam saatlerine kadar doğusu 5 ila 7 (40-60 km/sa), Doğu Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5(20-40 km/sa), batısı 6 ila 8(50-75 km/sa), gece 4 ila 6(30-50km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m Orta Karadeniz’de akşam saatlerine kadar 3,0 ila 4,0m, Görüş: Orta.
MARMARA
Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
EGE
Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğu, Güney Ege’de kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m Görüş: İyi.
AKDENİZ
Hava Durumu: Çok bulutlu, doğusu sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz’de batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), öğle saatlerinde batısı 5 ila 7 (40-60km/sa), Doğu Akdeniz’de batı ve güneybatı, akşam kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5(40-60km/sa),batısı öğle saatlerinde 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, öğle saatlerinde Batı Akdeniz’in batısı ile Orta Akdeniz’de 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
VAN GÖLÜ
Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu ve yağmurlu, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,75 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal