Fahriye Evcen'in Gelinliğindeki O Detay Dikkatlerden Kaçmadı!

Ekranların sevilen oyuncusu Fahriye Evcen'in giydiği gelinlikte ki o detay dikkatlerden kaçmadı.

30.06.2017-09:48 - (Son Güncelleme: 30.06.2017-17:59) Fahriye Evcen'in Gelinliğindeki O Detay Dikkatlerden Kaçmadı!

Başarılı oyuncu Fahriye Evcen'in giydiği gelinlikte ki o detay dikkatlerden kaçmadı. Geride bıraktığımız sene ekranların sevilen oyuncusu Kadir Doğulu ile dünyaevine giren, Star TV ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran, ancak geride bıraktığımız haftalarda sezon finali yapan 'Kara Sevda' dizisinde 'Nihan' karakterine hayat veren güzel oyuncu Neslihan Atagül ile Fahriye Evcen'in gelinliklerinin benzerliği gözlerden kaçmadı.

Güzel oyuncu Fahriye Evcen uzun süredir aşk yaşadığı Burak Özçivit’in Sait Halim Paşa Yalısı’ndaki düğününe tanıklık etmek isteyen Araplar, 500 TL’den başlayan ücretlerle tekne kiralayıp yalının önüne geldi. 3 senelik mutlu birlikteliklerini dün akşam Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen ihtişamlı törenle dünyavine girdiler.

NESLİHAN ATAGÜL'DE AYNI GELİNLİĞİ GİYMİŞTİ

Geride bıraktığımız sene sevilen oyuncu Kadir Doğulu ile dünyaevine giren güzel oyuncu Neslihan Atagül ile magazin dünyasının en sık takip ettiği isimlerden olan güzek oyuncu Fahriye Evcen'in gelinliklerinin birebir aynı olması gözlerden kaçmadı. Sevilen oyuncu Neslihan Atagül'ün küs olduğu Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinin düğününe katılmaması dikkatlerden kaçmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal