'14 Ağustos'ta Görüşürüz' Tehdidinin Arkasında Ne Var?

Akşam Gazetesi yazarı Murat Kelkitlioğlu, Gülen cemaatinin '14 Ağustos'ta görüşürüz' tehdidinin arka planını kaleme aldı.

05.08.2016-13:02 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) '14 Ağustos'ta Görüşürüz' Tehdidinin Arkasında Ne Var?
Amacım kimseyi korkutmak değil! Ancak, karşımızda öyle bir alçaklar sürüsü var ki, öyle kolay kolay pes etmezler. Öyle derin bir tehlike ile karşı karşıyayız ki, her an tetikte olmalıyız!

Bakın son günlerde bir ’14 Ağustos’ tutturmuş gidiyorlar. Daha önce de bu ve buna benzer kara propagandalar yaptılar. Bundan sonra da yapacaklar. Bu tür kampanyalar karşısında aklıselim davranırken, adam sendecilik de yapmamalıyız. Cumhurbaşkanı Erdoğan bile dünkü açıklamasında ’14 Ağustos’ propagandasına dikkat çekti ve meydan okudu.

Bu yüce milletin 15 temmuz gecesi yazdığı destan sonrası sinen, korkan bu ihanet çetesi tekrar böyle bir girişime bırakın tevessül etmeyi, aklından dahi geçiremez. Bundan eminim, ancak ses getirecek, ülkenin içini karıştırmaya yönelik eylemlere imza atabilirler. Bu, beraber hareket ettiği diğer terör örgütlerini kullanarak, canlı bomba saldırıları, suikastler olabilir.

Bu yazdıklarımı destekleyecek bir olay da İzmir’de yaşandı. İhanet girişimine destek verdiği için tutuklanan Hava Kuvvetleri Kurmay Başkanı Korgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan ile ilgili çok ilginç bir detay var. Gözaltına alınan bu hain, sorgulanmak için İzmir Terörler Mücadele Şubesi’ne getirildi. Sorgusunu üst düzey terör uzmanı bir müdür yaptı. Sorulara pişkin pişkin cevaplar veren Demirarslan, utanmadan sıkılmadan masanın üstüne aynen şöyle yazıyor; ‘1 ay sonra görüşürüz’!

Kıt aklıyla müdürleri tehdit etmeye çalışan bu hain ve militan arkadaşlarının bu tür meydan okumalarına pabuç bırakılacak değil. Bunlardan her türlü hesap sorulacaktır. Ancak, dediğim gibi tedbiri elden bırakmamak şart.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal