Uğur Dündar, Yeni TV Kanalının Kurulacağını Duyurdu

Nisan ayında Halk TV ile yollarını ayıran Uğur Dündar sosyal medya hesabından yeni kurulacak bir televizyon kanalını açıkladı. Dündar, "Yeni yayın döneminde adından çok söz ettirecek yeni bir televizyon kanalı kuruluyormuş!" diye konuştu.

09.07.2019-17:17 - (Son Güncelleme: 09.07.2019-17:17)

Nisan ayında Halk TV ile yollarını ayıran Uğur Dündar sosyal medya hesabından yeni kurulacak bir televizyon kanalını duyurdu. Dündar, Korcan Karar, Kadir Çankaya ve Atilla Köprülüoğlu ile birlikte çekildiği bir fotoğrafla birlikte "Yeni yayın döneminde adından çok söz ettirecek yeni bir televizyon kanalı kuruluyormuş!" açıklamasında bulundu.

"UMUT VERİCİ GELİŞMELERİ KONUŞTUK"

Uğur Dündar nisan ayında bir grup gazeteci ile birlikte Halk TV ile yollarını ayırmıştı. Dündar medyadaki yeni bir gelişmeye ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Uğur Dündar sosyal medya hesabından, Korcan Karar, Kadir Çankaya ve Atilla Köprülüoğlu ile bir fotoğrafını paylaşarak altına, yeni yayın döneminde yeni bir kanalın kurulacağı haberini aldığını yazdı. Dündar paylaşımında, "Akşam sohbetimizde, mesleğimiz adına umut verici gelişmeleri konuştuk. Yeni yayın döneminde adından çok söz ettirecek yeni bir televizyon kanalı kuruluyormuş!.. Ne diyeyim? Haydi hayırlısı!.." mesajını pşaylaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal