Seçmen Mansur Yavaş'ın Kimliğini Bir Türlü Çözemedi

Her seçim döneminde; önce ''Ülkücü'', sonra ''Sağ'dan Solcu'' kimliğini istikrarlı bir şekilde kullanan Mansur Yavaş son olarak bu kimliğine ''HDP'nin de desteklediği eski ülkücü'' kimliğini ekleyerek seçmen nezdinde güvenini kaybetmeye devam ediyor.

22.03.2019-17:03 - (Son Güncelleme: 29.03.2019-15:12)

Mansur Yavaş, Türk Siyasi Hayatı'nın seçim kaybetme literatüründe başarılı sayılabilecek, kaybettiği her seçimden sonra da halkın oylarına ''Hile'' kisvesini karıştırıp ''Mağdur'' rolünü ortaya koyarak ''Haklı kaybeden'' imajını çizmeyi benimsemiş son zamanların en popüler rozetsiz adaylarından.

BU NE ''YAVAŞ'' ÇELİŞKİ!

Bilindiği üzere Türk Halkı tarafından önce ülkücü olarak tanınan Yavaş, bu kimliğini seçilebilmek adına geride bırakmayı fakat onun nimetlerini kullanmayı ihmal etmemiş bir siyasi.

İlk başlarda ülkücü kesimlerin ilgi duyduğu fakat sonrasında dahil olduğu ittifak grupları vesilesiyle gerçek kimliğinin tam olarak anlaşıldığı bir siyasi pozisyonunda olan Mansur Yavaş'ın, HDP ile CHP Genel Merkezi uygun görürse görüşürümd emiş ve bir ülkücünün asla masaya oturmayacağı bir grubu seçim ortağı olarak görmüştü.

Bu olayın akabinde özür dileyen Yavaş, dilinin sürçtüğünü ifade etse'de mitinglerinde açılan HDP bayrakları eşliğindeki ''Biji Yavaş'' yani ''Çok yaşa Yavaş'' pankartlarıyla da işbirliğini farkında olmadan itiraf etmiş fakat bunu inkar yoluna gitmişti.

Ankara'da HDP'nin aday göstermemesi, Mansur Yavaş'la yapılan ittifakın en önemli kanıtı. Mansur Yavaş'ın ekibinden aday olarak il meclisine girecek HDP'liler CHP ve Mansur Yavaş için çalışmaya devam ediyor. Tıpkı kendini ülkücü atfeden, HDP'lilerle iş birliği içindeki İyi Parti gibi. 

Ülkü ve birlik kavramını, Millet İttifakı altında ezmeye çalışanların bu kavramları içi boş birer kavram olarak gördükleri aşikardır. Uğruna nice canın verildiği ülkü sevdası terör örgütü temsilcileriyle işbirliği yapanların dillerinde sahte durmaktadır.

DİNDAR AİLELERİ EZİYETLE SUÇLAMIŞTI

Mansur Yavaş katıldığı bir programda ''Allah, Kitap diyen dindar ailelerin ve çocuklarının sokak hayvanlarına eziyet edenler'' olduklarını ve onların bu konuda eğitilmesi gerektiğini söyleyen Yavaş yüzde 99'u Müslüman olan halkımızı incitmişti.

SAHTE ÇEKLE PARA TAHSİLİ

Mansur Yavaş'ın son skandalı sahte çek tahsilatı olayıydı. Bu olay ile 600 bin dolarlık haksız bir kazanımın öğrenilmesiyle skandal patlak verdi. Uzun süre açıklama yapamayan Mansur Yavaş'ın neden uzun süre açıklama yapmadığı akıllarda soru işareti bırakmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal