Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde Boş Bir Arazide Çok Sayıda Mühimmat Bulundu

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde çobanlar bir alanda mühimmat buldu. Bulunan çok sayıda merminin PKK'ya ait olabileceği düşünülüyor.

06.04.2019-15:18 - (Son Güncelleme: 06.04.2019-15:10) Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde Boş Bir Arazide Çok Sayıda Mühimmat Bulundu

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde koyun otlatan çobanlar boş arazide çok sayıda mühimmat görünce durumu polise ihbar etti. Dicle Mahallesi civarındaki boş arazide koyun otlatan çobanlar poşet içinde mühimmat buldu.

Çobanların ihbarı ardından olay yerine giden polis birimleri alanda yaptıkları incelemede kaleşnikof ve bixi marka uzun namlulu tüfeğe ait çok sayıda mermi ve tüfek parçaları, gaz ve sis bombalarının haricinde tabanca parçaları ve mermi şeridi ele geçirdi.

KONUYLA İLGİLİ İNCELEME DEVAM EDİYOR

Alanda başka mühimmat olma olasılığına karşı etrafta kapsamlı inceleme gerçekleştirildi. Polis tarafından incelemeye alınan mühimmatların terör örgütüne ait olabileceği olasılığı üstünde durulurken, mesele ile alakalı incelemenin sürdüğü bildirildi.

"POŞETİN İÇİNDE ÇOK SAYIDA MERMİ VARDI"

Koyun otlatan çobanların yanına geldiğinde gördüğü poşeti açınca içinde mühimmat bulduğunu ifade eden Mustafa Topal, durumu polise haber verdiğini söyleyerek, "Polis arkadaşlar gelip inceleme yaptı ve mahalle muhtarını çağırdı. Poşetin içinde çok sayıda mermi vardı, kalaşnikof parçaları, şeritli parçaları, birkaç parça tabancaya ait parça vardı. Yaklaşık 15 adet şarjör vardı. Polisler şu an halen de alanda çalışma yapıyor" dedi. Polisin olay ile alakalı incelemesinin devam ettiği bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal