Nejat İşler'le Kavga Eden İş Adamı Ayrıntıları Anlattı

Bodrum'da Nejat İşler'le kavga eden iş adamı olayı anlattı. İş adamı, eşiyle balayında olduğunu ve olaydan dolayı çok üzüldüğünü söyledi.

20.07.2018-09:21 - (Son Güncelleme: 20.07.2018-09:02) Nejat İşler'le Kavga Eden İş Adamı Ayrıntıları Anlattı

Bodrum'da ünlü oyuncu Nejat İşler'le kavga eden işadamı H.E.E., olaylı geceyi aktardı. Balayı için Bodrum'a gittiğini söyleyen H.E.E, "Olmasa çok iyi olurdu. O ünlü bir oyuncu, ben bir iş adamı. Kimseye yakışmadı bu hareket. Bodrum'dan çıkarak Antalya'ya gittim" dedi. H.E.E., iki tarafın da şikayetçi olmadığını kaydetti.

İSTANBUL'DA EĞLENCE MEKANININ SAHİBİ ÇIKTI

Ünlü oyuncu Nejat İşler'in Bodrum'da karıştığı olaylı gece ile yeni ayrıntılar gün yüzüne çıktı. İşler'in kavga ettiği kişinin, İstanbul'daki bir eğlence mekanının işletmecisi 34 yaşındaki H.E.E. olduğu bilgisi geldi. DHA muhabirinin telefonla ulaştığı H.E.E., balayı tatili için Bodrum'a gittiğini, ardından şehirden ayrılıp tatiline Antalya'da devam ettiğini söyledi. H.E.E., o gece olanları şöyle ifade etti:

NEJAT İŞLER: BURADAN İÇKİ ALAMAZSIN, SEN NE BİÇİM ADAMSIN

"Yeni evlenmiştim, eşimle beraber balayına çıkmıştık. Balayımızın sadece ikinci gecesiydi. Gümüşlük sahilindeki bir restoran bara gittik. Yemek yedik. İçki içtik. Sonrasında ben bir içki almak için bara gittim. Ortam loş ışıklıydı. Nejat'ın olduğunu bile fark etmedim. Kendisini daha önceden Gümüşlük'te birkaç defa görmüştüm. İçkiye uzanınca kazayla çarpmış oldum. Özür diledim. Sonrasında bana 'Buradan içki kapamazsın, sen ne şekil adamsın' dedi. Ben de Nejat İşler olduğunu görünce, 'Abi zaten balayımızdayız mutlu günümüzdeyiz özür dilerim, tatsızlık çıkmasın' dedim.

"EŞİMİN YANINDA KÜFÜR ETTİ, 2-3 KEZ VURDUM"

Nejat İşler de alkollüydü, işi büyüttü. Ayağa kalktı, üstüme geldi. Bana 'Çık git buradan' dedi, eşimin yanında küfür etti, rencide etti. Sonrasında garsonlar kolumuza girerek bizi barın dışına çıkardı. Şaşırdık kaldık. Bir suç işlememiştik. Yeniden içeri girip eğlencemize kaldığı yerden devam etmek talep etmedik. Bu sırada Nejat İşler yeniden bana küfür ve hakaret etti. Ben de eşimin yanında beni rencide ettiği için yalan söylemiyorum 2- 3 defa vurdum. Ondan sonra ortalık iyice karıştı. 2'si beyzbol sopalı bir grup adam geldi. Beni iyice dövdüler. Sonrasında jandarma geldi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal