MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Uluduğu Videoyu Eleştirenlere Sert Çıktı

Kırgızistan'a giden MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt kurt gibi ulumuştu. Bugün kendisini eleştirenlere cevap veren Enginyurt, "Bozkurt gibi uludum diye soysuz köpekler rahatsız olmuşlar" dedi.

23.04.2019-08:49 - (Son Güncelleme: 23.04.2019-09:42)

Tanrı Dağları'nda "En büyük ahdimi gerçekleştiriyorum" deyip uluyan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, kendisini eleştirenlere sosyal medya üstünden çok sert sözlerle tepkisini ifade etti.

"BOZKURT GİBİ ULUDUM DİYE SOYSUZ KÖPEKLER RAHATSIZ OLMUŞ..."

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Tanrı Dağı'nda uluduğu video ile sosyal medyanın gündemine düştü. Enginyurt, sosyal medyada kendisini eleştirenlere ise şu sözlerle cevap verdi;

Tanrı dağlarında, BOZKURT gibi uludum diye SOYSUZ KÖPEKLER rahatsız olmuşlar.

BOZKURT olmak asalet ister, Onurlu olmayı gerektirir.

Köpek olanlar yalnızca hakaret eder. Soyu bozuk kansızlar! Bizden hırsız, Vatan haini, ursuz olmaz. Bizden BOZKURT OLUR.

Dönersek, GÖK GİRSİN KIZIL ÇIKSIN

KURT GİBİ ULUYUP SOSYAL MEDYADA VİDEO YAYINLADI

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medya sayfasından paylaştığı videoyla çok konuşuldu. Enginyurt, Kırgızistan'daki Tanrı Dağları'na giderek kurt gibi uludu.

Enginyurt, uluduğu videosunda "Türk milliyetçisi olarak, bir Türkçü olarak, Tanrı Dağı'ndan bozkurt ulumasını tüm dünyaya duyurmak, benim için en büyük ahdi. Ahdimi gerçekleştiriyorum" sözlerini kullanmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşaı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal