Mardin'de PKK'ya Büyük Darbe

Mardin'in kırsal alanında güvenlik ekipleri tarafından eli kanlı terör örgütü PKK'ya ilişkin gerçekleştirilen operasyonda 150 kilo plastik patlayıcıya el konuldu.

07.02.2019-13:04 - (Son Güncelleme: 07.02.2019-12:57) Mardin'de PKK'ya Büyük Darbe

Mardin'in kırsal alanında güvenlik ekipleri tarafından eli kanlı  terör örgütü PKK'ya ilişkin gerçekleştirilen operasyonda 150 kilo plastik patlayıcıya el konuldu.

TERÖRİSTLERE BÜYÜK DARBE

Mardin merkez Artuklu, Dargeçit, Mazıdağı ve Ömerli ilçelerine ait kırsallık alanda bölücü terör örgütü PKK mensuplarına ilişkin İl Jandarma Komutanlığı tarafından 'Kılıç-106, Şafak-107, Tanzer-24 ve Tokat-9' operasyonları gerçekleştirildi.

SIĞINAK BE BARINAKLAR YERLE BİR EDİLDİ

Operasyonda, eli kanlı terör örgütü PKK'lı teröristler tarafından kullanılan sığınak ve barınaklar dağıtıldı. Emniyet ekiplerinde, sığınıklarda gerçekleştirilen arama çalışmalarında, 150 kilo plastik patlayıcı, 4 kilo amonyum nitrat, av tüfeği, 7 el yapımı patlayıcı düzeneği zamanlayıcısı, 105 milimetrelik obüs mühimmatı, 23 Kalaşnikof fişeği, 30 fünye, hedef noktalayıcı ve aparatı, 2 el dürbünü, 140 pil ve cep telefonu ile çok fazla gıda malzemesi, kıyafet ve örgütsel doküman ortaya çıktı. Bulunan patlayıcı ve malzemeler güvenlik ekipleri tarafından imha edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal