Kahraman Asker İzin Gününde Şehit Oldu

Bitlis'te PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu bir kahraman askerimiz şehit düştü. Şehit düşen askerin normalde o gün izinli olduğu fakat operasyon dolayısı ile eve gidemediği öğrenildi.

26.06.2018-11:09 - (Son Güncelleme: 26.06.2018-11:03) Kahraman Asker İzin Gününde Şehit Oldu

Bitlis'te PKK'lı teröristlerin saldırısında bir asker şehit düştü. Bitlis Valiliği'nden yayınlanan açıklamada, Aşağıyolak köyü arazisinde dün saat 12.00'de PKK'ya dönük operasyon esnasında teröristlerin taciz ateşi açtığı bildirildi. Açıklamada "Hain saldırıda, Jandarma Uzman Çavuş Cevdet Canördek şehit olmuş, 2 askerimiz yaşam tehlikesi olmayacak biçimde yara almıştır" denildi. Şehidin Adıyaman Kayaönü Köyü'ndeki baba ocağına acı haber ulaştı.

İZİN GÜNÜNDE ŞEHİT

Mehmet ve Hanım Canörnek çiftinin 7 çocuğundan biri olan şehidin 1 sene önce vazifeye başladığı ve dün normalde izin için memleketine gideceği fakat operasyon sebebiyle gidemediği bildirildi.

KANDİL'E BOMBA YAĞDI

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kuzey Irak'ta terör örgütü PKK hedeflerine dönük hava operasyonları sürüyor. Türk savaş uçaklarının önceki gün yaptığı bombardımanda Mergesor nahiyesine yakın Hakurk Dağı'nda dumanlar çıktığı görüldü. Kandil Dağı da önceki gece bombalandı. Türk askerinin tespit ettiği kırmızı hattı aşmaya uğraşan PKK'lı teröristler, savaş uçakları ve silahlı insansız hava araçları (SİHA) tarafından etkisiz hale getirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal