Kadıköy'de Çöpte Bulunan Bacağın Sırrı Belli Oldu! Amcasını Öldürüp Parçalamış

Kadıköy'de çöp konteynerinde bulunan bacağın sırrı çözüldü. Bulunan bacağın erkek bacağı olduğu tespit edilirken, yakalanan zanlı amcasını öldürüp parçaladığını itiraf etti.

27.02.2019-17:41 - (Son Güncelleme: 27.02.2019-18:09) Kadıköy'de Çöpte Bulunan Bacağın Sırrı Belli Oldu! Amcasını Öldürüp Parçalamış

Kadıköy Acıbadem Mahallesi Zeamet Sokak'ta yer alan bir çöp konteynerinde sabah saatlerinde kağıt toplayıcıları, çuval içerisindeki kesik bacağı fark etti. Durum polise ihbar edildi. Olay yerine giden polis, çöp konteyneri ve etrafta inceleme yaptı. Gerçekleştirilen inceleme esnasında bir bacak daha bulundu. İlk bilgiler, bacakların bir kadına ait olduğu doğrultusundaydı. Olay yerindeki incelemenin sonrasında bacaklar, Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Fakat gerçekleştirilen incelemede bacakların bir erkeğe ait olduğu belirlendi.

AMCASINI ÖLDÜRÜP PARÇALARA AYIRMIŞ

Polis, bacakların içerisine konulduğu çuvalın üstünde telefon numarası yazan bir kargo firmasına ulaştı. Kargo firması çuvalla kargonun sevk edildiği kişinin ismini polise verdi. Polisin gözaltına aldığı kişi, çuvalı arkadaşı F.Ö.'ye verdiğini söyledi. Bunun ardından İkitelli'de ele geçirilen F.Ö., amcası Rıfat Rıza Öztürk (55) 'ü öldürdüğünü kabul etti. Amcasını tartışma ardından öldürdüğü bildirilen F.Ö.'nün daha sonra cesedi parçalara ayırdığı belirlendi. Polis, cesedin diğer parçalarına ulaşabilmek için çalışmalarına devam ediyor.

Gözaltına alınan iki kişi, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne sevk edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal