İstanbul Havalimanı İçin New York Times'a Tam Sayfa İlan Verildi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından dün resmi açılışı yapılan İstanbul Havalimanı için ABD'nin ünlü gazetelerinden New York Times'a tam sayfa ilan verildi.

30.10.2018-12:13 - (Son Güncelleme: 30.10.2018-12:06) İstanbul Havalimanı İçin New York Times'a Tam Sayfa İlan Verildi!

2023 senesinde bittiğinde dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Havalimanı'nın açılışı, ABD'nin en fazla satan gazetelerinden New York Times'ta tam sayfa ilanla açıklandı. İlanda, havalimanının lale figürlü kulesi ve havadan çekilmiş fotoğrafı yer aldı.

ERDOĞAN AÇILIŞ YAPTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isminin "İstanbul Havalimanı" olacağını açıkladığı havalimanının açılışı için ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times'da tam sayfa ilan paylaşıldı.

''DÜNYANIN EN İLERİ TEKNOLOJİSİ İLE TANIŞIN''

Havalimanının lale figürlü kulesi ve havadan çekilmiş fotoğrafının yer aldığı ilanda, "Seyahatin gelecekteki yolları: İstanbul Yeni Havalimanı" sözleri yer aldı. İlanda, "Dünyanın en son teknolojili havalimanlarından biriyle tanışın" sözlerine de yer verildi.

TİM, KAMPANYA BAŞLATTIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Öte taraftan, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) de, dün yaptığı açıklamada havalimanı için uluslararası kapsamda tanıtım kampanyası açtıklarını ilan etmişti. TİM'in kampanyasında özellikle havalimanının kargo kapasitesine dikkat çekilecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal