İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na Yüklendi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP'nin İstanbul ve Ankara adayları olan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a yüklenerek, "'PKK lanet bir terör örgütüdür. Bunların da, bunların getireceği oyun da Allah belasını versin' desinler. Hadi söylesinler ya" dedi.

09.03.2019-13:43 - (Son Güncelleme: 09.03.2019-13:33) İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na Yüklendi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gene çok konuşulacak sözler söyledi. Soylu, "İmamoğlu ile Ankara'daki Mansur Yavaş çıksın şunu söylesinler ya; 'PKK lanet bir terör örgütüdür. Bunların da, bunların getireceği oyun da Allah belasını versin' desinler. 'Terör örgütü cenazesine giden Sezgin Tanrıkulu'ndan ve onun gibi milletvekillerinden nefret ediyorum. Onlarla aynı parti altında bulunmaktan tiksiniyorum.' Hadi söylesinler ya." dedi.

"BİZİ BİRBİRİMİZE DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR"

Bakan Soylu, Beykoz'da Karadenizli Derneklerle bir araya geldiği etkinlikte, Türkiye'nin zayıflatılmaya çalışıldığını söyleyerek, "Anadolu'yu elimizden almaya uğraşıyorlar. Zayıflatarak, kendimize olan öz güvenimizi zayıflatarak, bizi birbirimize düşürerek, Türk-Kürt, sağ-sol, Alevi-Sünni, laik-dindar, başı açık-başı örtülü, her konuda bizi birbirimize düşürmeye uğraşıyorlar." dedi.

"HDP, PKK'NIN SİYASİ KOLUDUR"

Soylu, " Kandil'i kim yönetiyor? 3-5 tane hayvan mı? Hayır. Pensilvanya'ya kim ev sahipliği yapıyorsa o şarlatana, Kandil'i de o yönetiyor. Bu kadar açık ve nettir." sözlerini kullandı.

HDP'nin, PKK'nın siyasi kolu olduğunu söyleyen Soylu, "Parti demek yanlıştır. Onların vekillerine milletvekili demek milletvekillerine de hakarettir, millete de hakarettir. 'Biz PKK'nın siyasi kolu değiliz.' diyemezler." dedi.

Bakan Süleyman Soylu, Millet İttifakı'nın, İstanbul ve Ankara büyükşehir belediye başkan adaylarına ise şöyle dedi:

"İmamoğlu ile Ankara'daki Mansur Yavaş çıksın şunu söylesinler ya; 'PKK lanet bir terör örgütüdür. Bunların da, bunların getireceği oyun da Allah belasını versin.' desinler. 'Terör örgütü cenazesine giden Sezgin Tanrıkulu'ndan ve onun gibi milletvekillerinden nefret ediyorum. Onlarla aynı parti altında bulunmaktan tiksiniyorum.' Hadi söylesinler ya."

İçişleri Bakanı Soylu, "Tek bir hedefleri var. Kentlerimizin huzurunu altüst etmek. 'Siz bizi Doğu ve Güneydoğu'da PKK olarak tasfiye edersiniz ha, biz sizin kalbinize giriyoruz şimdi.' diyecekler, 'büyükşehirlerinize giriyoruz.' Bunun da truva atı açıktır. Bu kadar açık ve net." açıklamasında bulundu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal