Hem Kendi Canını Hem Başkalarının Canını Tehlikeye Attı

Bursa'da motosikletiyle seyir halindeyken rubik küpüyle oynayan sürücü hem kendi canını hemde başka insanların canını tehlikeye attı.

18.03.2019-12:56 - (Son Güncelleme: 18.03.2019-12:47) Hem Kendi Canını Hem Başkalarının Canını Tehlikeye Attı

Bursa'da seyir halindeki motoruyla giderken kaskına taktığı kamerayla rubik küpü oynadığı anları kayda alan motosiklet sürücüsü trafikte tehlikeli anlar yaşanmasına neden oldu.

KENDİSİ YAPTI, TAKİPÇİLERİNE ''YAPMAYIN'' DEDİ

Motosikletini kullanırken yanından geçen araçlara da aldırış etmeyen motosiklet sürücüsü, sosyal medyada takipçilerini hem bunu yapmamaları konusunda uyardı hem de kendisi açık alanda yapmaya devam etti.

35 kilometre hızla devam ederken kayda devam eden şoför insanların can güvenliğini tehlikeye attı. Bu sırada yanından geçen rabalara da aldırış etmedi

TAKİPÇİLERİNDEN FARKLI FİKİRLER İSTEDİ

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda farklı fikirleri olan takipçilerinin konuyla alakalı fikirler verebileceğini ve kendisinşn bu fikirleri uygulayabileceğini söyleyen sorumsuz motosiklet sürücüsünün bu macerası şans eseri kazasız sonlandı.

KÖTÜ ÖRNEK OLUYORLAR

Sosyal medyada son zamanlarda popülerite kazanan hız ve aksiyon tutkunları, paylaşımlarıyla trafiği tehlikeye atmalarına rağmen doğru olduğuna inandıkları şeyleri paylaşmaya devam ediyorlar.

 Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal