Eşiyle Tartışan Adam Dehşet Saçtı! 2 Ölü, 2 Yaralı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde güvenlik korucusu olan Ömer D. tartıştığı eşini ve ve çocuklarını vurdu. Olayda cani adamın eşi ve 1 çocuğu hayatını kaybederken, 2 çocuğu ise ağır yaralandı.

08.05.2019-15:35 - (Son Güncelleme: 08.05.2019-15:56)

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, güvenlik korucusu Ömer D.'nin (31), tartışma ardından tabancayla vurduğu eşi Songül (24) ile oğlu Efekan (1) yaşamını yitirdi, diğer çocukları Fatih (3) ve Yusuf (6) ise ağır yaralandı. Yaralı çocuklar hastaneye sevk edilirken, zanlı polise giderek teslim oldu.

EŞİ İLE TARTIŞTI

Olay, öğle saatlerinde Karlıova ilçe merkezinde oldu. Güvenlik korucusu Ömer D., Turgut Özal Mahallesi'ndeki evinde bilinmeyen bir sebeple eşi Songül D. (24) ile tartıştı.

3 OĞLUNA ATEŞ AÇTI

Tartışma ardından Ömer D., eşi ve yaşları 1 ile 6 arasında olan 3 oğluna tabancayla ateş etti. Silah sesini duyan komşularının ihbarı ardından olay yerine polis ve sağlık birimi gönderildi.

1 YAŞINDAKİ OĞLU VE EŞİ CAN VERDİ

Eve giden sağlık personelleri yaralı anne ile oğulları Efekan, Fatih ve Yusuf'u ambulansla Karlıova Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanenin acil servisinde tedavi altına alınan Songül D. ile oğlu Efekan yapılan bütün müdahalelere karşın hayatını kaybederken, çocukları Fatih ve Yusuf, Bingöl Devlet Hastanesi'ne gönderildi.

2 ÇOCUĞU YARALANDI

Eşi ve oğlunu öldürüp, 2 çocuğunu da yaralayan zanlı Ömer Dinler, olayın sonrasında polis merkezine giderek teslim oldu. Olayla alakalı soruşturma devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal