e-PTT AVM, İnternet Üzerinden Tanzim Satış Ürünlerini Satmaya Başladı

Tanzim satışlarının başlamasının ardından yeni bir adım daha geldi. Satış noktalarında meydana gelen kuyrukların giderilmesi için e-PTT üzerinden de tanzim satışına başlandı.

14.02.2019-17:24 - (Son Güncelleme: 14.02.2019-17:16) e-PTT AVM, İnternet Üzerinden Tanzim Satış Ürünlerini Satmaya Başladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın açıklamalarının sonrasında PTT AŞ güvencesiyle vatandaşlara internet üstünden 8 farklı sebze teminine başlandı. PTT AŞ'den yayınlanan açıklamada, Bakan Turhan'ın "Tanzim satışları, Türkiye'nin milli pazar yeri platformu 'www.epttavm.com'da başlatıyoruz." sözlerinin sonrasında vatandaşlara internetten ürün teminine olanak sağlandığı bildirildi.

EKONOMİK FAYDA SAĞLAMAK İÇİN HAYATA GEÇİRİLDİ

Açıklamada, proje çerçevesinde, tarım ürünlerinin vatandaşa ulaşması sürecinde meydana gelen aracı hizmeti ücretlerinin ortadan kaldırılmasının hedeflendiğine işaret edilerek, enflasyonla topyekun mücadelede vatandaşlara ekonomik yarar sağlamak için bu uygulamanın faaliyete geçirildiği ifade edildi.

PTT KARGO ARACILIĞIYLA TESLİM EDİLECEK

PTT'nin internet adresinde yer alan meyve ve sebzelerin tanzim fiyatlarıyla satılacağına dikkat çekilen açıklamada, ürünlerin PTT Kargo ve Lojistik aracılığıyla vatandaşlara satılacağı bildirildi.

8 ÇEŞİT SEBZE SATIŞA SUNULUYOR

Açıklamada, ilk aşamada salatalık, sivri biber, patlıcan, soğan, patates, domates, kırmızı biber ve çarliston biberin yer aldığı 8 farklı sebzenin satışa çıkarıldığı kaydedilerek, satışların Ankara'nın sonrasında İstanbul ve diğer şehirlerde yaygınlaştırılacağının altı çizildi.

SATIŞLARDA 3 KİLO SINIRI BULUNUYOR

Satışlarda, tanzim satış yerlerinde olduğu gibi 3 kilogram sınırının olduğu hatırlatılan açıklamada, siparişlerin ertesi günü adrese teslim edileceği kaydedildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal