Emine Bulut'un Annesi Konuştu: Hiç Mi Bir Allah'ın Kulu Yoktu?

Türkiye'yi sarsan cinayette, vahşice katledilen Emine Bulut'un annesi, "Benim çocuğum 'Ölmek istemiyorum' demiş, orada müdahale edecek hiç mi bir Allah'ın kulu yoktu?" deyip isyan etti.

24.08.2019-10:38 - (Son Güncelleme: 24.08.2019-11:03) Emine Bulut'un Annesi Konuştu: Hiç Mi Bir Allah'ın Kulu Yoktu?

Eski eşi tarafından bıçaklanan Emine Bulut'un son nefesinde "Ölmek istemiyorum" diye seslenmesi, kızının da "Ölme anne" diye ağlaması Türkiye'yi yaraladı. Küçük kız psikolog gözetimine alındı. Milliyet'e açıklamalar yapan acılı aile üyeleri, katil zanlısının devamlı tehdit ettiği Emine Bulut'u öldürmek için bıçakla gezdiğini söyledi. Emine Bulut'un annesi, "Kızımı niye korumadılar?" diye feryat etti.

"KİMSE DUYMADI MI YAVRUMUN SESİNİ"

Fadime Bulut, "Hani kadınların hakları, kadınları kesip kesip atıyorlar. Ben şuna da üzülüyorum, orada müdahale edecek hiç mi bir Allah'ın kulu, merhametli kimse yoktu. Benim çocuğum 'Ölmek istemiyorum' demiş, kimse duymadı mı yavrumun sesini? Çocuğunun yanında bir baba nasıl bunu yapar? Biz şimdi torunumun yanında hiçbir şey konuşamıyoruz, ağlamamaya çalışıyorum. Torunum bana, 'Anneanne ağlama' diyor. Allah bu acıları kimseye yaşatmasın" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal