Ekmeğin İçinden Çıkan Şey Bu Kadar da Olmaz Dedirtti

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Sabah kahvaltısı yapmak isteyen bir aile aldıkları ekmeği bölünce içinden takma diş çıktı. Olaya bir türlü anlam veremeyen aile, "Takma dişin sahibi kimse gelip buradan alsın" dedi.

03.07.2018-13:16 - (Son Güncelleme: 03.07.2018-13:09) Ekmeğin İçinden Çıkan Şey Bu Kadar da Olmaz Dedirtti

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde bir vatandaşın sabah kahvaltısı için sofraya getirdiği ekmeğin içinden takma yarım damak çıktı. Ekmeğin içinden çıkan damağı görünce neye uğradığını şaşıran aile, "Dişin sahibi gelsin dişini buradan alsın" diye açıklama yaptı.

BÜYÜK ŞAŞKINLIK YAŞADILAR

Alınan bilgilere göre, ilçeye bağlı Yayla Karaçulha Mahallesi'nde, tarım ile uğraşan Gülümser Töngül (60) sabah kahvaltısını hazırlayıp, evinin yanındaki ahıra giderek koyunlarla ilgilenmeye girişti. O sırada uyanan eşi Hüseyin Töngül ise kahvaltıya gelen ekmeği böldüğünde takma diş görünce büyük bir şok geçirdi.

"TAKMA DİŞİNİ NEDEN EKMEĞİN İÇİNE KOYUYORSUN?"

Olayı anlamaya uğraşan ve eşinin takma dişini ekmeğin içine koyabileceğini zanneden Töngül, dışarıda koyunlar ile ilgilenen eşinin yanına gelerek, "Takma dişini niçin ekmeğin içerisine koyuyorsun" diyerek sinirlendi.

KENDİSİNE AİT OLMADIĞINI FARK ETTİ

Takma dişleri ağzında olan Gülümser Töngül'de, büyük bir şaşkınlıkla eve giderek ekmeği incelemeye başladı. Aile ekmeğin içinden çıkan takma dişlerin kendisine ait olmadıklarını ve ekmek fırınında çalışan bir kişiden düşmüş olabileceğini tahmin etti.

"TAKMA DİŞİN SAHİBİ GELİP DİŞİNİ ALSIN, DİŞ TAKTIR 2 BİN LİRA"

Gazetecilere demeç veren Gülümser Töngül, "Bu diş ekmeğin içinden çıktı. Kahvaltı yapacağız sabah. Bende koyunlarla ilgileniyordum, eşim geldi bana sinirlendi, dişini niçin ekmeğin içine koydun. Ben de 'Ekmeğin içine diş mi konurmuş' dedim. Ben de eve gittim ekmeğin içinde diş var. Ancak benim dişim ağzımda, bu diş ekmeğin içinden çıktı. İlk kez böyle bir olay başımıza geldi. Çocuklarda eşimde ekmek alıyor, ekmeğinde nereden geldiğini net olarak bilmiyorum. Dişin sahibi dişini aramasın, diş taktırmak 2 bin lira. Dişin sahibi gelsin dişini buradan alsın. Dişi koyduğu yerden düşmüş olabilir" şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal