Diyarbakır'da Terör Operasyonu! Hepsi İmha Edildi

Diyarbakır’da eli kanlı terör örgütü PKK’ye ilişkin gerçekleştirilen operasyonda örgüt mensuplarının kullandığı 15 sığınak, 2 barınak ve El Yapımı Patlayıcı (EYP) yerle bir edilirken, 536 kök hint keneviri ve 487 kilogram uyuşturucu ele geçirildi.

19.10.2018-11:03 - (Son Güncelleme: 19.10.2018-10:57) Diyarbakır'da Terör Operasyonu! Hepsi İmha Edildi

Diyarbakır’da eli kanlı terör örgütü PKK’ye ilişkin gerçekleştirilen operasyonda örgüt mensuplarının kullandığı 15 sığınak, 2 barınak ve El Yapımı Patlayıcı (EYP) yerle bir edilirken, 536 kök hint keneviri ve 487 kilogram uyuşturucu ele geçirildi.

Diğer yandan, Kars’ta polis Beyaz madde temin ve satışına karşı narkotik operasyonu düzenlendi. Operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sokak satıcılarına ve sokakların uyuşturucudan temizlenmesine yönelik operasyon düzenledi. Operasyona Narkotik ekipleri ve Özel harekat polisleri katıldı. Beyaz madde tacirlerine evine operasyon düzenlendi. Operasyonda bir adet av tüfeği ve çok sayıda satışa hazır beyaz madde ele geçirildi. Düzenlenen operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal