Deprem Tahmincisi Frank Hoogerbeets, 7 - 9 Mart Arasında Büyük Bir Deprem Olacağını Söyledi

Söylediği deprem tahminleri doğru çıkan ve son dönemlerde çok konuşulan isimlerden olan deprem tahmincisi Frank Hoogerbeets 7 ve üstü büyüklüğündeki deprem için tarih verdi. Hoogerbeets, 7 ve 9 Mart arasında 7 ve üstünde büyük ve yıkıcı bir deprem beklediğini açıkladı.

07.03.2019-15:33 - (Son Güncelleme: 07.03.2019-15:25) Deprem Tahmincisi Frank Hoogerbeets, 7 - 9 Mart Arasında Büyük Bir Deprem Olacağını Söyledi

Geride bıraktığımız 21 Şubat tarihinde 7 ila 8 büyüklüğünde mega deprem olacağını iddia eden ve kendisini yeni nesil deprem tahmincisi olarak tanımlayan Frank Hoogerbeets şubat ayı sonu ve mart ayı başında büyük bir depremin daha olacağını ifade etmişti.

Hoogerbeets'in ilk tahmini doğru çıkmış ve Güney Amerika ülkesi Ekvador'da 7,5 büyüklüğünde deprem olmuştu.

Frank Hoogerbeets ikinci tahminini 1960 ve 1964 senelerinde Şili'de meydana gelen 9,5 ve Alaska'da meydana gelen 9,2 büyüklüğündeki depremlerden yola çıkarak yapmıştı.

Hollandalı deprem araştırmacısının tahmini gene tutmuş ve 1 Mart Cuma günü Güney Amerika ülkesi Peru'da 7,1 büyüklüğünde deprem olmuştu.

"7-9 MART ARASINDA 7 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLACAK"

Depremin sonrasında gözler yeniden Hoogerbeets'e döndü. Yeni nesil deprem tahmincisi Frank Hoogerbeets 7 ve üstü bir deprem için yeniden tarih verdi. Frank Hoogerbeets, 7 ve 9 Mart arasında 7 ve üstünde büyük ve yıkıcı bir deprem beklediğini açıkladı.

Bahsi geçen tarihler arasında Ay'ın Yeni Ay evresinde olacağını söyleyen Frank Hoogerbeets, Merkür, Jüpiter, Mars ve Güneş'in, Dünya'nın tektonik plakaları üstünde olumsuz etki yaratacak bir konumda olacağını ifade ediyor.

Hoogerbeets'e göre 4 gök cisminin eşsiz konumu Dünya'da farklı etkilere neden olacak. Hoogerbeets, bu tarz bir dizilimin merkez üssünden 750 km ötede bile hissedilen ve son derece yıkıcı etkileri olan 7 ve üstü depreme neden olacağını iddia ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal