Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dolara Saldırmak Bayrağa Saldırmaktır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kurban bayramı dolayıyla bir mesaj yayınladı. Herkesin bayramını kutlayan Erdoğan, dolarla alakalı konuşarak, "Ekonomimize saldırmak bayrağımıza ve ezanımıza saldırmakla aynı şeydir" dedi.

20.08.2018-13:07 - (Son Güncelleme: 20.08.2018-12:53) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dolara Saldırmak Bayrağa Saldırmaktır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban bayramı sebebi ile görüntülü mesaj paylaştı. Mesajına bütün İslam dünyasının Kurban bayramını kutlayarak giren Erdoğan, "Ekonomimize dönük saldırının direkt olarak ezanımızı ve bayrağımıza dönük saldırıdan hiçbir farkı yoktur hedef aynıdır. Hedef Türkiye'yi ve Türk halkını dize getirmek, esir etmektir" diye konuştu.

VATANDAŞLARIN KURBAN BAYRAMI'NI KUTLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı sebebi ile  bir mesaj paylaştı. Mesajında halkın Kurban Bayramı'nı kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayramın Türkiye ile beraber İslam dünyasına hayırlar getirmesi, rahmet ve bereketinin problemlerden feraha vesile olması temennisinde bulundu.

"TÜRK MİLLETİ, BİRLİĞİ SAYESİNDE BİNLERCE YILDIR AYAKTA"

Türk Milleti'nin; iyi günde de kötü günde de beraber olabilme, kenetlenebilme, tek yürek ve tek yumruk gibi hareket edebilme özelliği sayesinde binlerce senedir ayakta kalmayı başardığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, son senelerde karşılaşılan her saldırının, her darbe kalkışmasının ve tuzağının bu sayede bertaraf edildiğini söyledi.

Halkın; bugün de aynı erdemli duruşu gösterdiğine ve Kurban Bayramı'nın hemen ardından 947'nci yıldönümü kutlanacak olan Malazgirt Zaferi'nden beri pek çok sıkıntılara göğüs gerdiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Özgürlüğümüzün sembolleri olan ezanımıza ve bayrağımıza dönük her saldırıya aynı azim, kararlılık ve güçle karşılık verdik" diye ilave etti.

"EKONOMİMİZE SALDIRININ, EZANA VE BAYRAĞIMIZA YÖNELİK SALDIRIDAN FARKI YOK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında şunları söyledi:

"Önümüzdeki hafta 96. yıldönümüne varacağımız 30 Ağustos Zaferi de, vatanımıza sahip çıkma irademizin kanıtlarından biriydi. 15 Temmuz'da, geçmişten geleceğe kurduğumuz köprüyü ve coğrafyamızdaki bin senelik varlığımızı canımız pahasına koruma kararlılığımızı bir defa daha kanıtladık. Ekonomimize dönük saldırının, direkt olarak ezanımıza ve bayrağımıza dönük saldırılardan hiçbir farkı olamaz. Hedef aynıdır. Hedef, Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne diz çöktürmektir, esir almaktır. Biz, boynuna boyunduruk vurulmasındansa boynunun vurulmasını tercih eden bir halkız. Terör örgütleriyle, içimizdeki ihanet çeteleriyle, bin bir hileyle, desiseyle, tuzakla yıkamadıkları Türkiye'yi, döviz kuruyla pes ettireceklerini zannedenler, yanıldıklarını pek yakında göreceklerdir."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal