Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anket Konusuna Açıklık Getirdi: Manipülasyon İçin Kullanıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Anketlere güvenmiyorum" sözlerine açıklık getirdik. Erdoğan, "Bazı anketlerin manipülasyon için kullanıldığına şahit olduk, şahit oluyoruz" dedi.

07.03.2019-09:30 - (Son Güncelleme: 07.03.2019-09:20) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anket Konusuna Açıklık Getirdi: Manipülasyon İçin Kullanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal 24 ve Kanal 360 ekranlarındaki ortak yayına konuk oldu. Erdoğan, "Anketlere güvenmiyorum" sözlerinin sorulması ardından, meseleye açıklık getirdi.

Bazı anketlerin manipülasyon için kullanıldığına şahit olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz gene anket yapıyoruz fakat biz kendimiz yapıyoruz. Yolumuzu ve yolculuğumuzu biçimlendiriyoruz. Fakat nereye dek bunlara güveniyorsunuz derseniz artık bundan 4-5-6 seçim öncesi anket ciddiyetleri kalmadı" dedi.

"ÇALIŞMALARIMIZI YÖNLENDİRMEK İÇİN DEĞERLENDİRME YAPIYORUZ"

Manipülasyonun çok ileri aşamada olduğunu ifade eden Erdoğan, şöyle söyledi:

"Sipariş üzere anketler yapılıyor. Bir tane anket firması kullandıkları anketörler vesaire falan icabında aynı kişiler oluyor. Buradan belli sipariş ardından aldıkları havuzdan çıkanlara kalkıp şu anketi yaptım diyor. Burada belli satışlar var, bu sebeple güven vermiyor. Biz kendi parti çatımız altında yaptırmak suretiyle daha sağlıklı olduğuna inanıyorum. Bu sonuçları paylaşmıyoruz, çalışmalarımızı yönlendirmek için değerlendirme yapıyoruz"

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal