Buket Aydın, Nihat Doğan'a Koruma Kararı Çıkarttı

İki kız çocuğunu alıkoyduğu iddiası ile gündeme gelen Nihat Doğan'a koruma kararı verildi. Buna göre Doğan, Kanal D haber spikeri Buket Aydın'a dönük tehdit, hakaret, aşağılama içeren davranışlar yapamayacak, ev adresine ve olduğu yere yaklaşamayacak.

17.09.2018-17:49 - (Son Güncelleme: 17.09.2018-17:44) Buket Aydın, Nihat Doğan'a Koruma Kararı Çıkarttı

Kanal D Haber spikeri Buket Aydın, türkücü Nihat Doğan için koruma kararı aldırdı. Karar, 3 ay süreyle geçerli olacka. Bu kararlara aykırı hareket edilmesi durumunda ise Doğan, 30 güne dek hapis cezası alacak.

NE OLDU?

Geçen hafta türkücü Nihat Doğan'ın 11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma suçlaması ile gözaltına alınması haberi Kanal D Haber tarafından yapılmıştı. Haberin paylaşılmasının sonrasında bir çok tartışma meydana gelmiş ve Doğan, Kanal D Haber ve Buket Aydın'ı Twitter üstünden hedef alan mesajlar yayınlamıştı.

MAHKEME, BUKET AYDIN'IN TALEBİ ÜZERİNE KORUMA KARARI VERDİ

Bugün Bakırköy 2. Aile Mahkemesi, Buket Aydın'ın isteği ardından Nihat Doğan için 3 ay süreyle koruma kararı çıkardı.

Karara göre Nihat Doğan, Buket Aydın'a dönük tehdit, hakaret, aşağılama içeren davranışlar yapamayacak, ev adresine ve olduğu yere yaklaşamayacak, telefon ve iletişim araçları ile rahatsız edemeyecek, varsa silahını polise verecek, uyuşturucu, uyarıcı madde ve alkol alamayacak.

KARAR AYKIRI HAREKET EDERSE HAPİS CEZASI ALACAK

Nihat Doğan'ın bu kararlara aykırı hareket etmesi durumunda ise, ilk defada 3 günden 10 güne, ikinci defada 15 günden 30 güne dek zorlama hapis cezası verilecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal