Başörtülü Kadınlara Hakaret Eden Bülent Kökoğlu'nun İfadesi Ortaya Çıktı

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda başörtülü kadınlara hakaretler eden Bülent Kökoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı. Kökoğlu, evlenmeyi düşündüğü ve ayrıldığı kadının da başörtülü olduğunu ve videoyu çekerken alkollü olduğunu söyledi.

30.03.2019-11:42 - (Son Güncelleme: 30.03.2019-11:32) Başörtülü Kadınlara Hakaret Eden Bülent Kökoğlu'nun İfadesi Ortaya Çıktı

İzmir'den İstanbul Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali'ne gelen Bülent Kökoğlu, burada cep telefonuyla bir video kaydetmiş, havalimanındaki başörtülü bir güvenlik personelini göstererek hakaret içerikli sözler sarfetmişti. Videonun sosyal medyada paylaşılması ve gelen tepkiler ardından Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açılmıştı.

"EŞLERİM DE KAPALIYDI"

Savcılık ifadesinde Kökoğlu, 3 defa evlendiğini ve eşlerinin kapalı olduğunu söyleyerek "Evlenmeyi planladığım başörtülü kız arkadaşımla ayrıldık. İstanbul'a geldiğim zaman ne yaptığımı bilmeden alkollü olarak bu kaydı aldım, bu nedenle suç olduğunu bilerek yapmadım. Çok pişmanım, çok üzgünüm yaptığım şeylerden sebeple herkesten özür diliyorum. Bu olay nasıl gerçekleştiğini, anımsamıyorum" dedi.

"AK PARTİ'YE OY VERİYORUM"

Bülent Kökoğlu, Cumhurbaşkanı'na hakaret içeren video için de pişman olduğunu ifade ederek "Bu videoyu kaydettiğim sırada ağır alkollüydüm. Videoda 'Türkiye Cumhuriyeti ve Recep Tayyip Erdoğan' biçimindeki söylemlerde bulunurken hakaret amacım yoktu. Ben kendim de AK Parti'ye oy veriyorum." dedi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Savcılık işlemlerinin sonrasında Kökoğlu, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza mahkemesi tarafından "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ya da  aşağılama" ve "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlarından tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal