Bahçeli Şiir Okudu Tüm Salon Ayakta Alkışladı

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli, İzmir İstişare toplantısında Hüseyin Nihal Atsız'ın Türklerin Türküsü şiirini okudu ve tüm salon ayakta alkışladı.

10.06.2018-20:30 - (Son Güncelleme: 10.06.2018-20:30)

24 Haziran genel seçimlerine sayılı günler kala, parti liderleri seçim kampanyasına tüm hızlıyla devam ediyor. Cumhur İttifakı’nda yer alan Milliyetçi Hareket Partisi’nin(MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün İzmir’de partilileri ile bir araya geldi.

İzmir’de yaptığı konuşmada önemli açıklamalar yapan MHP lideri, Hüseyin Nihal Atsız’ın bir şiirini okudu. Bahçeli, yaptığı konuşmada gündeme dair önemli konulara değindi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

Devlet Bahçeli ‘’İttifak iradenin mahsulüdür. İrade ise Türk Milleti'nin tarihi haklarıdır. Haklarımızı yedirmeyeceğiz, milli hatıralarımızı hiç kimseye çiğnetmeyeceğiz’’ dedi.

‘’Türkiye kuşatma altındadır. Terör örgütleri kışkırtılmaktadır. Güney sınırımız boyunca karanlık hesaplar yapılmaktadır’’ diyen MHP lider Bahçeli, ‘’Son günlerde FETÖ’nün bir kez daha darbeye teşebbüs edeceği konuşulmaktadır. İğrenç niyet sahiplerini uyarıyorum. Eğer Türkiye yeni bir işgal girişimine maruz kalırsa bu defa hiçbir suçlu ve hain sağ kalmayacaktır. Vatanımıza göz koyanların gözünü oyarız’’ şeklinde konuştu.

‘’Cumhurbaşkanı adayımız bellidir, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır’’ diyen Bahçeli , ‘’TBMM’de çok güçlü bir MHP grubu yürütmenin denge ve denetimi için hayati öneme sahiptir. Meclis'in güçlü olması için MHP’yi yükselteceğiz’’ ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ‘yeni bir darbe hazırlığı var’ açıklamasına ilişkin konuşan Bahçeli,  "İzmir'den açık açık söylüyorum. Eğer Türkiye yeni bir işgal girişimine maruz kalırsa bu defa hiçbir suçlu ve hain sağ kalmayacaktır. Vatanımıza göz koyanların gözünü oyarız. Alayını cehennemin dibine kovalarız. Burunlarından fitil fitil getiririz" şeklinde konuştu.

AYAKTA ALKIŞLANDI

İzmir'de miting gerçekleştirilen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hüseyin Nihal Atsız'ın Türklerin Türküsü şiirini okudu. Şiir sonunda MHP lideri Bahçeli, salondakiler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal