Avrasya Üniversiteler Birliği Başkanı Dr. Mustafa Aydın, Çin'de Geleceğin Eğitimcisi Seçildi

Avrasya Üniversiteler Birliği Başkanı Dr. Mustafa Aydın, Çin'de faaliyet gösteren Guangming Daily Press tarafından verilen 'Geleceğin Eğitimcisi' ödülüne layık görüldü. Dr. Aydın ödülü Afrin şehitlerimize armağan etti.

09.04.2018-21:03 - (Son Güncelleme: 09.04.2018-20:36) Avrasya Üniversiteler Birliği Başkanı Dr. Mustafa Aydın, Çin'de Geleceğin Eğitimcisi Seçildi

Çin’de faaliyetlerini yürüten Guangming Daily Press tarafından ‘Geleceğin Eğitimcisi’ ödülü Dr. Mustafa Aydın’a verildi. Ödülünü almak ve üniversite iş birlikleri amacıyla Çin’e seyahat eden Avrasya Üniversiteler Birliği-EURAS Başkanı Dr. Mustafa Aydın, Pekin’de bir çok görüşmede bulundu.

Pekin seyahati kapsamında Dr. Aydın öncelikle Pekin Üniversitesi olmak üzere Beijing Dil ve Kültür Üniversitesi, Çin Uluslararası Değişim ve İşbirliği Merkezi, başkent Pekin’de yer alan Türk Büyükelçiliği ve Uluslararası İşletme ve Ekonomi Üniversitesine ziyaret gerçekleştirerek anlaşmalar yaptı. UBIE Üniversitesi Arapça Bölümü Dekan Yardımcısı tarafından akşam yemeğine davet edilen İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı burada da işbirliği amacıyla temaslarına devam etti.

Ödülünü almadan önce Çin’in dünyaca ünlü yurtdışı eğitim dergisi Guangming Daily Presse giden Dr. Aydın derginin hedefleri hakkında bilgi aldı.

Yeni modaların takibini, aile ve öğrencilerin gereksinimlerine yanıt vermeyi, deniz aşırı üniversiteleri ile alakalı bilgi ve gelişmeleri yayınlanmasını sağlayan Guangming Daily Yurtdışı Eğitim Dergisi 2017 EURIE Summit esnasında Dr. Mustafa Aydın ile yaptığı röportaja dergisinde yer ayırmıştı. Dr. Aydın’ın eğitim felsefesinden etkilenen Dergi, Beijing Tianqiao Sanat Merkezi’nde, “Geleceğin Eğitim Eğilimi” mottosuyla Derginin 4. Yıldönümünde ‘Geleceğin Eğitimcisi’ ödülünü Dr. Mustafa Aydın’a takdim etti.

Ödül töreninde bir konuşma da gerçekleştiren Dr. Mustafa Aydın, Uluslararası eğitimin rolünün altını çizdi ve Geleceğin Eğitimcisi ödülünü, Zeytin Dalı Harekatında şehit düşen aziz şehitlerimize hediye etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal