Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz, 23 Haziran Tahminini Açıkladı

31 Mart seçim ile ilgili en yakın tahmini yapan Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz, 23 Haziran için de tahminini açıkladı. Özkiraz, İmamoğlu'nun 4 - 5 puan fark önde olduğunu kaydetti.

30.05.2019-14:38 - (Son Güncelleme: 30.05.2019-14:32)

31 Mart yerel seçimlerinin 23 Haziran'da tekrarlanması kararının sonrasında anket firmaları seçmen kitlesinin nabzını yoklamayı sürdürüyor.

Yaptığı anketlerle 31 Mart sonuçlarına en yakın sonucu çıkaran Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz, 23 Haziran seçimleri ile alakalı da görüşlerini sosyal medyadan paylaştı.

VİCDANLI SEÇMEN BELİRLEYECEK

23 Haziran için ön gözlemlerim şu şekilde söyleyen Özkiraz, seçimi beklenmeyen bir fark ile Ekrem İmamoğlu kazanacak dedi.

Gerekçelerini de listeleyen Özkiraz, sonucu ne Kürt seçmen ne de milliyetçi seçmen belirleyecek, seçimi vicdanlı seçmen belirleyecek sözlerini kullandı.

4-5 PUAN FARK

Muhalif duruştaki herkesin sandığa gideceğini söyleyen Özkiraz, farkın en az 4-5 puan olacağını kaydetti.

BAZI AK PARTİLİLER İMAMOĞLU'NA OY VERECEK

AK Parti'nin 23 Haziran'da sanşını bir defa daha denemek istediğini ifade eden Özkiraz, 31 Mart'ta oy vermeyen ve AK Parti'ye yakın denilen seçmenin hepsi oy versi dahi, 31 Mart'ta AK Parti'ye veren seçmenlerin bir bölümü Ekrem İmamoğlu'na oy vereceğini bununda seçimin kaderini belirleyeceğine vurgu yaptı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal