Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Gökçek Döneminde Yapılan Kol Saatini Kaldırttı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Melih Gökçek döneminde yapılan kol saati anıtını kaldırdı. Anıt yapıldığı dönemde çok tartışılmıştı.

16.04.2019-13:01 - (Son Güncelleme: 16.04.2019-12:57) Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Gökçek Döneminde Yapılan Kol Saatini Kaldırttı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın emri ile Melih Gökçek döneminde TBMM Kavşağı'na inşa edilen ve 17-25 Aralık operasyonundan kaynaklı çok konuşulan Kol Saati Anıtı, vinç yardımıyla kaldırıldı.

17/25 Aralık yolsuzluk operasyonu sırasında dönemin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek TBMM'nin Genelkurmay Başkanlığı ile kesiştiği Dikmen Caddesi üstüne Kol Saati Anıtı'nı dikti. Kol Saati Anıtı ülke gündemine bomba gibi girmiş, o dönem çok konuşulmuştu.

YAVAŞ'IN TALİMATIYLA ANIT KALDIRILDI

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olan CHP'li Mansur Yavaş, anıtı kaldırttı. Büyükşehir Belediye birimleri, sabaha karşı kavşağa geldi. Meydandan vinç desteği ile kaldırılan anıt, kamyona konularak, götürüldü. Anıtın yerleştirildiği kaide ise meydanda bırakıldı. Başkan Yavaş'ın emriyle, kavşağa yeni bir anıt yerleştirileceği kaydedildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal