AK Parti Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Yarışa Katılmak İçin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İzin İsteyecek

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisinden yarışları bırakmasını istediğini söyleyerek, "Kendisinden izin talep edeceğim. Eğer izin verirse Dünya Supersport Şampiyonası'nın İtalya ayağında misafir olarak yarışmak istiyorum" dedi.

21.02.2019-15:57 - (Son Güncelleme: 21.02.2019-15:43) AK Parti Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Yarışa Katılmak İçin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İzin İsteyecek

AK Parti Sakarya Milletvekili ve Dünya Supersport Şampiyonası'nda 5 defa şampiyonluk kazanan eski milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Türk motosikletinin altın çağını yakın dönemde yaşayacağını ifade etti. Sofuoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımız, benim yarışları bırakmamı talep etti. Kendisinden izin talep edeceğim. Eğer izin verirse Dünya Supersport Şampiyonası'nın İtalya ayağında misafir olarak yarışmak istiyorum" dedi.

"PİSTLERİ ÖZLÜYORUM, CUMHURBAŞKANIMIZDAN İZİN İSTEYECEĞİM"

Profesyonel kariyerini bitirmesine karşın Dünya Supersport Şampiyonası'nın bir ayağına misafir olarak katılmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan izin isteyeceğini aktaran Kenan Sofuoğlu, sözlerini şöyle sonlandırdı:

"Pistleri çok özlüyorum. Hayalim, bir gün Türk bayrağını taşıyan motosikletle yarışmaktı. Şimdi Turkish Racing Team'i kurduk. Sayın Cumhurbaşkanımız, benim yarışları bırakmamı talep etti. Kendisinden izin isteyeceğim. Eğer izin verirse Dünya Supersport Şampiyonası'nın İtalya ayağında misafir olarak yarışmak istiyorum. Bu olursa hayalim de gerçek olacak. Şu an kondisyonum yerinde. Antrenmanlara devam ediyorum, derecelerim çok iyi. İzin alabilirsem son hayalimi de gerçekleştirmiş olacağım."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal