Ağrı'da Kaybolan 3,5 Yaşındaki Çocuk Halen Bulunamadı

Ağrı'nın Bezirhane köyünde bayramın birinci günü kaybolan 3,5 yaşındaki Leyla Aydemir'i arama faaliyetleri aralıksız devam ediyor. Arama faaliyetlerine özel eğitimli köpekler de dahil oldu.

21.06.2018-12:01 - (Son Güncelleme: 21.06.2018-11:54) Ağrı'da Kaybolan 3,5 Yaşındaki Çocuk Halen Bulunamadı

Ağrı’nın Bezirhane köyünde bayramın ilk günü kaybolan 3,5 yaşındaki Leyla Aydemir, Jandarma Genel Komutanlığından sevk edilen kadavra ve ceset arama köpeğinin de desteği ile sazlık ve bataklık arazide arandı.

Ağrı'da ailesiyle bayramlaşmak amaçlı gittiği dedesinin köyünde kaybolan 3,5 yaşındaki kız çocuğu Leyla Aydemir’i arama çalışmaları ara verilmeden devam ediyor. Şehir merkezinde yaşayan Nihat ve Şükran Aydemir çiftinin, bayramın ilk günü gittikleri Bezirhane köyünde kaybolan kızları Leyla Aydemir'in bulunması için jandarma ve AFAD, 7. günde köyün yaklaşık 1 kilometre dışında yer alan sazlık ve bataklık arazide sabah saatleri itibariyle arama çalışmasını tekrar başlattı.

Aydemir'in köyde gidebileceği yerler, uzman birimler eşliğinde tekrar arandı.

Arama çalışmalarından bir netice alınamazken birimlerin, köy dışındaki yerlerde da küçük Leyla'yı arama çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Öte yandan AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe de Bezirhan köyüne giderek Aydemir ailesinin üzüntüsünü paylaştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal