Rus Mafya Babası Antalya'da Başından Vurularak Öldürüldü

Antalya'daki mafya hesaplaşmasında başından vurulan Rus mafya lideri Gaioz Giorkhelidze hayatını kaybederken oğlu yaralı kurtuldu.

09.04.2018-20:17 - (Son Güncelleme: 09.04.2018-20:06) Rus Mafya Babası Antalya'da Başından Vurularak Öldürüldü

Antalya'nın Kemer ilçesinde kar maskeli iki kişi tabancayla ateş etmesi sonucu hayatını kaybeden Gürcistan asıllı Gaioz Giorkhelidze'nin (60), Rusya'da çok bilinen mafya liderlerinden biri olduğu iddia edildi.

KAR MASKELİ SALDIRGANLAR BABA VE OĞLUNA KURŞUN YAĞDIRDI

Mafya hesaplaşması olduğu öne sürülen saldırıyla alakalı Kemer polisi, birden fazla şahsı gözaltına aldı. Kemer'e bağlı Arslanbucak Mahallesi'nde Gaioz Giorkhelidze ile oğlu Giga Giorkhelidze (27), 2888 Sokak'taki evlerine birkaç metre mesafedeyken, yanlarına gelen beyaz bir araçtan kar maskeli 2 kişi indi. Şüpheliler baba ve oğluna silahla 6 el ateş ederek olay yerinden uzaklaştı.

BABA KAFASINDAN OĞUL BACAĞINDAN VURULDU

Açılan ateş neticesinde başından yaralanan Gaioz Giorkhelidze hayatını kaybederken, oğlu Giga Giorkhelidze ise bacağından yaralandı. Kurşunların isabet ettiği çevredeki iki otomobilde de hasar meydana geldi.

RUS MEDYASINDA, ÜNLÜ MAFYA LİDERLERİNDEN BİRİ OLDUĞU YAZILDI

Silahlı saldırı olayı Rus medyasında geniş yer buldu. Rus internet sitelerinde yer alan olayda, Gaioz Giorkhelidze'nin Rostov çevresinin en çok tanınan mafya bablarında biri olduğu ve Rusya'da 'Giya Kutaisskiy' takma adıyla bilindiği söylendi. Rus medyası yaşanan saldırının bir mafya hesaplaşması olduğunu da söyledi. Saldırıyla alakalı incelemelerini devam ettiren Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü birimleri, birden çok şüpheliyi gözaltına aldı. Şahısların sorgularının devam ettiği öğrenildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal