Amerikan Gazetesinden 15 Temmuz'da Rezalet Röportaj!

Amerika menşeili gazete olan Wall Street Journal, 15 Temmuz günü hain terör grubu olan FETÖ'nün elebaşı ile röportaj yaptı. Mesaj dolu bu rezil röportaj toplumda tepkilere yol açtı.

15.07.2017-17:28 - (Son Güncelleme: 17.07.2017-19:24)

Amerika Birleşik Devletleri' nin en çok satan gazetesi Wall Street Journal, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin yıl dönümünde eli masumların kanına bulanmış terör örgütü olan FETÖ elebaşı ile yaptığı röportajı yayımladı. Gazete kullandığı fotoğraflar ile adeta hain terör grubu FETÖ' nün değirmenine su taşıdı.

FETÖ'CÜLERE MESAJ!

Amerika menşeili gazetenin yayımladığı Röportajda kullanılan fotoğraflardaki detaylar açıkça masumların kanını döken terör örgütü FETÖ mensuplarına mesaj niteliği taşımakta.

SECCADEYE AYAKKABIYLA BASTI

Ayakkabıları ile seccadeye basan hain terör grubu FETÖ' nün elebaşı, dini gelenekleri ayaklar altına alırken odada bulunmakta olan televizyondaki yazı ise tam bir ihanet tablosunu göstermekteydi.

ŞEHİT KELİMESİNİ KULLANMADI

15 Temmuz hain darbe gecesinin planlayıcısı olduğu halde 15 Temmuz' u sözde kınayan bir mesaj da yayımlayan eli kanlı terör örgütü olan FETÖ' nün hain elebaşının toplumda yeri olmayan mesajında bir kez bile şehit kelimesini kullanmaması da dikkatlerden kaçmadı.

İşte sosyal medya kullanıcılarının büyük tepki gösterdiği o fotoğraflar:

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal