Fernandao Beşiktaş'a Bileniyor! Kilidi Ben Açacağım

Fenerbahçe'nin yıldız forveti Fernandao, Beşiktaş karşılaşmasında gol kilidini kendisinin açacağını ifade etti.

24.02.2018-11:46 - (Son Güncelleme: 24.02.2018-11:43) Fernandao Beşiktaş'a Bileniyor! Kilidi Ben Açacağım

Fenerbahçe'nin Sambacı forveti Jose Fernandao, Beşiktaş derbisi öncesinde kulübün resmi kanalında soruları yanıtladı. Sambacı forvet bu önemli karşılaşmada siyah-beyazlı ekibe gol atacağını ifade etti.

PERDEYİ BEN AÇACAĞIM

Kazanmak adına sahada mücadele edeceklerini belirten Jose Fernandao, "Çok kritik bir mücadele olacak. Bir derbi ve Türkiye’de derbi karşılaşmaları esasen şampiyonluk rekabetinden farklı olarak yorumlanabilecek maçlar. Fenerbahçe olarak gerçekten çok çaba sarf ediyoruz. Eksiklerimizi en aza indirmek için uğraşıyoruz. Kazanmak adına deplasmana gidip, en iyi şekilde sahada mücadele edeceğiz. Beşiktaş'a daha evvel gol atmadım, bu defa kilidi açacak golü kaydedeceğim." şeklinde açıklamada bulundu.

Şampiyonluk rekabetinden de bahseden Jose F., "Bu sene gerçekten daha önceki yıllara nazaran en rekabetçi yıl olmakta. İstanbul ekipleri şampiyonluk için kıyasıya mücadele veriyor ve son maça dek bu rekabet içerisinde devam edeceğini düşünüyorum. İnanıyorum ki bu rekabetten sağ çıkan biz olacağız." şeklinde ifadelerde bulundu.

Röportajın en kritik kısmı ise Fernandao'ya sorulan, "Dünyanın en iyi forveti kim?" sorusu oldu. Sambacı forvet bu suale "Benim" yanıtını verdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal