Rus Turistlerin Neden Türkiye'ye Geldikleri Belli Oldu!

Yapılan araştırmaya göre Rusya'da 5 yıldızlı otellerin yalnızca kahvaltı ve oda ücreti Türkiye'de bulunan 5 yıldızlı otellerin her şey içerisinde olan ücretinden aşağı yukarı 3 bin ruble daha pahalıya denk geldiği ortaya çıktı.

13.07.2017-15:53 - (Son Güncelleme: 13.07.2017-16:35)

Rusya Tur Operatörleri Birliği yani ATOR, Rus uyruklu turistlerin tüketim önceliğini incelemesiyle ülkemizdeki turizm iş alanı temsilcilerinin amacıyla büyük önem taşımakta olan araştırmalarda, Ocak ve Haziran 2017 dönemlerinde ülkemizin tur paketlerinin ile Rusya içi tur ücretlerinin karşılaştırıldı. Rusya'da 5 yıldızlı otellerinin yalnızca kahvaltı ve oda ücreti ülkemizdeki 5 yıldız almış olan otellerin her şey içerisinde ücretinin ortalaması 3 bin ruble daha pahalıya denk geldiği bilinmekte.

UKRAYNALI TURİSTLERİN ADRESİ ANTALYA

Antalya Valiliği makamının içerisinde düzenlenmiş olan ziyaret Vali Münir Karaloğlu, Ukraynalı basın mensuplarının suallerini cevaplamıştı. Ukrayna ile Antalya turizm alakalı olarak özellikle son iki senede ciddi yükselmenin gösterdiğini anlatmış oldu Vali Münir Karaloğlu, eskiden Ukrayna denildiğinde uzak gibi görünse de uçuş uzaklığının bir buçuk saat olduğunu belirtmişti.

Ukrayna ve Türkiye aralarında iki devlet vatandaşlarının vizesiz ve kimlik ile seyahat hakkının tanınacağı da çok önemli bir gelişme olduğunu söyleyen Vali Münir Karaloğlu, bu senenin 6 aylık bölümünde Antalya'ya gelmiş olan Ukraynalı turist rakamını geçtiğimiz sene aynı bölümde yüzde 44 dolayında yükselme ile 253 bine arttığını dile getirmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal