PKK'ya Operasyon! Terör Örgütü Çöküyor!

Mehmetçik, terör örgütü PKK'ya karşı yürütülen operasyonlar sonucunda ağır darbe aldı. Askerimiz, örgüte yaşam alanı bırakmadı ve finans kaynaklarını yok etti.

03.04.2018-12:35 - (Son Güncelleme: 06.04.2018-11:35) PKK'ya Operasyon! Terör Örgütü Çöküyor!

Mehmetçiğimiz, bölücü terör örgütü PKK’nın gelir kaynaklarını kuruttu. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatları ile sınırlarımızın güvenliğini sağlayan askerimiz, uyuşturucu trafiğini engelleyerek, örgütün gelir kaynağını yok etti.

Şehir merkezlerinde ve kırsallardaki faaliyetlerle terör örgütü PKK’nın kendine üye sağlamasının önünü kesen askerimiz, uyuşturucuya karşı yürüttüğü faaliyetlerle de PKK’nın para kaynaklarını kurutuyor.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde gece gündüz demeden dağlarda sığınak, barınak ve mağaraları imha ederek teröristlere yaşam alanı bırakmayan güvenlik güçleri, aynı zamanda lojistik destek, finans, hücre evleri gibi alanlara yönelik operasyonlarla da örgütün her alanda çöküşünü hızlandırıyor.

Mehmetçik, terör örgütünün yoğun olarak bulunduğu Doğu ve Güneydoğu Bölgesi’nde yoğun bir şekilde mücadele ederek mağaraları ve barınakları imha ederek bölücülere yaşam alanı bırakmıyor. Örgütün lojistik destek ve finans kaynaklarına yönelik faaliyetlerle örgütün çöküşü hızlandırılıyor.

Güvenlik güçleri, 2018 yılının ilk 3 ayında binin üzerinde operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlar sonucunda terör örgütü ağır darbe aldı. Yapılan operasyonlar sonucunda, 2 ton 436 kilo eroin, 16 ton 674 kilo esrar, 78 kilo sentetik uyuşturucu, 8 bin 682 hap, 106 kilo morfin, 383 gram kokain, 550 litre asit anhidrit ele geçirildi. Operasyonlarda 2 binin üzerinde zanlı oldu. Bu gözaltılar sonucunda 455 kişi tutuklandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal