Fahriye Evcen Ve Burak Özçivit Evlendi! İşte İlk Fotoğraf

Güzel oyuncu Fahriye Evcen ve uzun süredir aşk yaşadığı yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, dünyaevine girdi.

30.06.2017-09:35 - (Son Güncelleme: 30.06.2017-16:02) Fahriye Evcen Ve Burak Özçivit Evlendi! İşte İlk Fotoğraf

Star TV ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran, ancak geride bıraktığımız hafta sezon finaline giren 'Kara Sevda' dizisinde 'Kemal' karakterine hayat veren Burak Özçivit ve güzel oyuncu Fahriye Evcen, Sait Halim Paşa yalısında dünyaevine girdi. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinin düğününde nikahı Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar kıydı.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen nikah masasında... İşte ilk kareler

Kanal D ekranlarında yayınlanmış olan ve her yayınlandığı bölümde izleyicileri ekrana kilitleyen 'Çalıkuşu' dizisindeki arkadaşlıkları aşka dönüşen ve 3.5 senedir hiç ayrılmadan mutlu beraberliklerini devam ettiren yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ve başarılı oyuncu Fahriye Evcen çifti, dün akşam Sait Halim Paşa Yalısında gerçekleşen düğün töreni ile muratlarına erdiler.

Düğün törenine saatler kala, Sait Halim Paşa yalısına deniz yoluyla gelen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, düğün zamanına kadar hazırlıkları bizzat kontrol etti. Ekranların sevilen oyuncusu Fahriye Evcen mutlu düğün günlerinde Raşit Bağzıbağlı imzalı iki gelinlik giyerken, damat yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ise Derviş Bağzıbağlı imzası taşıyan damatlığı giyerek, davetlileri kendilerine hayran bıraktı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal