Londra'dan Açıklama! Cumhurbaşkanı Erdoğan İzleniyor!

Londra'da bulunan Societe Generale Gelişen Ülkeler Strateji Direktörü olan Kalen, piyasaların şu anda Reis-i Cumhur Erdoğan ve Merkez Bankası’nı yakından takip ettiğini ifade etti.

19.04.2017-17:18 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Londra'dan Açıklama! Cumhurbaşkanı Erdoğan İzleniyor!

Societe Generale Gelişen Ülkeler Strateji Direktörü olan Kalen, piyasaların şu an Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Merkez Bankası’nı yakından takip ettiğini ifade etti. 

Societe Generale Gelişen Ülkeler Strateji Direktörü olan Phoenix Kalen, Türk varlıkları hakkında olan düşüncelerini açıkladı. Kalen Türk varlıklarındaki hareketlenmenin Erdoğan’ın söylemleri ve Merkez Bankası’nın yapacağı hamleye bağlı olduğunu ifade etti.

REFERANDUM KALICI BİR SONUÇ ÇIKARDI

Halk oylaması ardından büyük protestolar olduğunu, fakat çıkan evet neticesinin devamlılığı olacağını ifade eden Kalen “ Şu an itibari ile piyasaların göz odağı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacakları. Dış dünyaya karşı nasıl bir tutum göstereceği herkes tarafından merakla bekleniyor”

Kısa bir süre içinde Türk varlıklarının üzerindeki hareketlilik tamamen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tavırlarına göre şekillenecek. Ekonomik ve siyasi alınacak tedbirlerin, bununla beraber Merkez Bankası’nın izlediği sıkı para politikasını devam ettirip ettirmeyeceği Türk varlıklarının hareketini belirlemiş olacak” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Şuan dış piyasaların gözü Türkiye'nin izleyeceği yola çevrilmiş durumda. Bu süre boyunca yapılan takipler de Türk varlıklarının kaderinde belirliyici bir rol alacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal