Yağmur Tanrısevsin'in Utangaç Anları!

Yaklaşık 4 yıldır birlikte olan şarkıcı Oğuzhan Koç ve oyuncu Yağmur Tanrısevsin, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflerimize yansıdı.

28.03.2018-11:57 - (Son Güncelleme: 28.03.2018-11:29) Yağmur Tanrısevsin'in Utangaç Anları!

İlişkilerini gözlerden uzak ve gerekmedikçe kameraların karşısına geçmeden yaşayan ünlü çift Yağmur Tanrısevsin ve Oğuzhan Koç, önceki gün Nişantaşı'nda el ele karşımıza çıktı. Sohbet ederek yürüyen çift kameraları karşılarında görünce ne yapacaklarını şaşırdılar. Güzel oyuncu muhabirleri görür görmez sevgilisi Oğuzhan Koç'un elini bıraktı ve utanarak yüzünü kapatmaya çalıştı. Genç şarkıcı Oğuzhan Koç ise gazetecileri gülümseyerek selamdı.

4 Yıldır Birlikteler!

Yaklaşık 4 yıldır birlikte olan Oğuzhan Koç ve Yağmur Tanrısevsin ilişkisi evliliğe doğru ilerliyor. Sık sık birlikte seyahate çıkan ikili, gezmeyi çok seviyor. 3 Adam'la birlikte olmaktan oldukça keyif alan güzel oyuncu geçtiğimiz günlerde Eser Yenerler'in çiftleri ayırdığı yönündeki çıkan haberlerin aksine Eser Yenerler'i çok sevdiğini ve Yenerler'in çiftleri ayırmak değil birleştirmek gibi bir huyu olduğunu dile getirdi. 

İşte Yağmur Tanrısevsin'in utangaç halleri!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal