İşte Diriliş Ertuğrul 107. Bölüm Fragmanı, Yeni Bölümde Neler Olacak?

Yeni bölüm fragmanı merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 107.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Peki bu bölümde Ares kurtulacak mı?

20.02.2018-15:15 - (Son Güncelleme: 20.02.2018-15:10)

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul 107.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Her bölümü farklı bir olaya sahne olan Diriliş Ertuğrul son bölümü yine heyecanları yükseltmişti. Peki bu hafta Diriliş'te neler olacak?

Ertuğrul, saraya Halime ile beraber gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmeyi amaçlayan Ertuğrul, huzura geldiğinde Ares’i getirtmiş, başta Emir Saadeddin olmak üzere herkesi hayrete düşürmüştü. Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda bir bir anlatan Ares, Ertuğrul’un bütün iddialarını doğrulamıştı.

Ertuğrul’un bundan sonraki hamleleri ne olacak? Sultanın hatunu Mahperi ve Atabeği Altunaba, meydana gelenler karşısında Ertuğrul’a ne yapacak? Ertuğrul, saray oyunlarını bertaraf edebilecek mi? Mahperi ve Altunaba’nın taht oyunlarına karşı nasıl mücadele verecek?

Turgut, Ertuğrul’un buyruğuna ve Bamsı’nın ısrarlarına rağmen Çavdar Obası’nı Kayı Obası’na uzak bir yere kurmuştu. Bunu Marya’dan öğrenen Titan ve Angelos ise iki oba arasındaki yola baskın yapmış, Aslıhan ve Hafsa’yı ele geçirmişlerdi. Haberi duyduktan sonra deliye dönen Bamsı, Turgut’u suçlamış, ikili arasındaki gerilim yaşanmıştı. Bamsı ve Turgut, Aslıhan ile Hafsa’yı kurtarabilecek mi? Hamile olan Hafsa’ya ne olacak? Bebeğini kaybedecek mi?

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal