Ankara'da Toplu Taşımada Yeni Dönem Başlıyor

Vatandaşlar bundan sonra temassız özelliğe sahip kredi kartı ve bankamatik kartlarını Ankarakart validatörlerine okutarak tek biniş ücreti olan 3 TL karşılığında yolculuk yapabilecek.

19.12.2018-17:18 - (Son Güncelleme: 19.12.2018-17:04) Ankara'da Toplu Taşımada Yeni Dönem Başlıyor

Vatandaşlar bundan sonra temassız özelliğe sahip kredi kartı ve bankamatik kartlarını Ankarakart validatörlerine okutarak tek biniş ücreti olan 3 TL karşılığında yolculuk yapabilecek.

Yeni sistemin tanıtımı bugün Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirildi. EGO Genel Müdürü Balamir Gündoğdu, Mastercard Türkiye Genel Müdürü Yiğit Çağlayan, E-Kent Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, işbirliği protokolünü Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın da bulunduğu törende imzaladı. Uygulamanın denemesine başladıklarını 1 Ocak tarihinde tamamen sisteme geçileceğini ifade eden Mustafa Tuna şu şekilde konuştu.

'ANKARAKART ARAMAYLA UĞRAŞMAYACAKLAR'

'Ankaramıza gelen misafirlerimiz ve turistlerimiz Ankarakart’ı temin edecek yeri arama ve bulmayla vakit kaybetmeyecek. Cebindeki kredi kartı veya bankamatik kartıyla tek binişlik ücret olan 3 lirayla bu ulaşım hizmetini almış olacak. Büyük bir rahatlık getirmiş oluyoruz.'

Başkan Tuna, mavi özel halk otobüslerinin (ÖHO) Ankarakart sistemine geçişiyle alakalı çalışmaların da swvam ettiğini en kısa zamanda geçileceğini ifade etti.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal