28 Nisan'da Okullar Tatil Olacak mı? MEB Açıkladı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 28 Nisan Cuma günü okullar tatil olacak mı? sorusuna açıklık getirdi.

24.04.2017-14:19 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) 28 Nisan'da Okullar Tatil Olacak mı? MEB Açıkladı

TEOG sınavının yapılacağı günlerde okullar kapalı olacak ve sınava girmeyen tüm öğrenciler okul kapalı olacağından tatil yapacaklar. TEOG sınavının yapılacağı, 26 Nisan çarşamba ve 27 Nisan perşembe günü okullar tatil olacak. Peki 28 Nisan cuma günü okullar tatil olacak mı? Velilerin ve öğrencilerin merak ettiği konu ile alakalı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) açıklama yaptı.

28 NİSAN CUMA GÜNÜ OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)  tarafından TEOG sınavının yapılacağı 26-27 Nisan günü, sınava giren öğrencilerin testleri dikkatli yanıtlayabilmesi ve sınav sırasında yüksek seslerin önlenmesi amacıyla tatil ilan edilmiştir. 26-27 Nisan'ın çarşamba ve perşembe günlerinde olması nedeniyle öğrenciler, 28 Nisan Cuma günü tatil olacak mı sorularını sormaya başladı. Öğrenciler bu hafta 5 gün okul tatili yapabilecek mi? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bu sorunun cevabını açıkladı ve geride bıraktığımız senelerde olduğu gibi 28 Nisan Cuma günü okullar tatil olmayacak.

TEOG SINAVINA GİRME ŞARTLARI NELERDİR?

TEOG sınavına girecek olan öğrencilerin, 8. sınıfta okuyor olması gerekmektedir.

Açık Öğretim Ortaokulu'nda eğitim gören öğrencilerin, açıköğretim ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi olması gerekmektedir.

Yurt dışında okuyan öğrencilerin; Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)’e bağlı olan okulların 8. Sınıfında öğrenim görmesi gerekmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal