04.11.2017-16:12 (Son Güncelleme:03.02.2023-17:06)


1

Ajda Pekkan

Ajda Pekkan

Ülkemizde estetik denince akla gelen ilk isimden başlayalım. Elbette yaşla birlikte de değişimler oluyor, ancak Ajda Pekkan geçirdiği sayısız estetik operasyonla kendini baştan yarattı diyebiliriz.



2

Tülin Şahin

Tülin Şahin

Tülin Şahin 1980 yılında Danimarka'da dünyaya gelmiştir. Çocukluğu Danimarka'nın Odense şehrinde geçmiştir. Tülin Şahin, aslen Sivaslı olan bir ailenin kızıdır.



3

Fahriye Evcen

Fahriye Evcen

Küçük dokunuşlar, büyük sonuçlar. Fahriye Evcen, 4 Haziran 1986 tarihinde Almanya, Solingen‘de doğmuştur. Babasi Selanik göçmeni, annesi Çerkez ve Almanya’ya gitmeden önce Samsun Bafra’da yaşıyorlardı. Solingen’de çocukluğunda ailesi ile zor zamanlar geçirdi. Neşe, Ayşen, Demet adında 3 ablası vardır.



4

Şeyma Subaşı

Şeyma Subaşı

Son dönemin en popüler isimlerinden Şeyma Subaşı, küçük yaşlardan beri medyada göründüğü için geçmişten bugüne değişimini görmek çok kolay. Küçük ve doğal müdahaleler ile o da çok farklı görünüyor.



5

Hadise

Hadise

Hadise Açıkgöz, 1985 yılında, Belçikada dünyaya geldi. Çocukluğunda şarkı söylemeyi ve ata binmeyi seviyordu. Ekonomi ve Çağdaş Diller eğitimi aldıktan sonra, en büyük tutkusu olan müziğe yönelmeye karar verdi. Ailesi de bu durumu memnuniyetle karşılamış ve genç Hadise’ye destek olmuştu.



6

Beren Saat

Beren Saat

Beren Saat, 26 Şubat 1984 tarihinde, Ankara‘da dünyaya geldi. Babası Hüseyin Avni Saat, annesi emekli öğretmen Ayla Saat’dir. Kendisinden 5 yaş büyük Cem adında abisi vardır. İlk ve orta dereceli öğrenimini Ted Ankara Koleji‘nde tamamlayan genç oyuncu, üniversite eğitimi için Başkent Üniversitesi İşletme Bölümü‘nü tercih etti.



7

Seda Sayan

Seda Sayan

Seda Sayan, 30 Aralık 1961‘de İstanbul’da doğdu. Gerçek adı Aysel Gürsaçer olan sanatçı, müzik dünyasındaki çıkışını 1980li yıllarda yaptı. “Ah Geceler”, “Bebeğim”, “Ben Sana Demedim mi”, “Sensizliğe Yanarım” ve “Var mısın” gibi parçalarla çıkış yaptı.



8

Ebru Yaşar

Ebru Yaşar

Estetik ile değişim mucizesi dedikleri böyle bir şey olsa gerek. Ebru Yaşar, 8 Ağustos 1978 tarihinde Ankara‘da doğmuştur. Aslen Ağrı-Eleşkirtlidir. Abisi vardır. Babası polis, annesi maliyede memur idi. İlkokul birinci sınıfa kadar Ankara‘da okuduktan sonra babasının tayin olduğu Tokat‘ta okuluna devam etti.



9

Ebru Şallı

Ebru Şallı

Ebru Şallı, 90'lı yıllardaki görüntüsünden çok çok uzakta. Ebru Şallı, 15 Ocak 1977 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. İstanbul Nişantaşı Kız Lisesinden 1996 yılında mezun olarak tahsil hayatına nokta koydu. 1993 yılında fotomodellik yapmaya başlayan Ebru Şallı, 1995 yılında yapılan Queen of Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçildi. 1995 ile 2003 yılları arasındaki dönemde mankenlik, fotomodellik ve sunuculuk yaptı.



10

Lerzan Mutlu

Lerzan Mutlu

Ünlü şarkıcıyı da kimse ilk dönem fotoğraflarıyla tanıyamaz. Lerzan Mutlu, 14 Şubat 1977 de, avukat bir baba ve ev hanımı bir annenin tek kızı olarak doğdu. Erenköy İlkokulu, Özel Kadıköy Kız Koleji’nde okuduktan sonra liseyi Yıldız Kolejinde bitirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr