Beşiktaş’tan Mandzukic Bombası!

İtalyan basını, siyah beyazlıların devre arasında kadrosuna kattığı Domagoj Vida'nın 'Come to Beşiktaş' çağrısı yaptığı Hırvat forvet Mario Mandzukic’in sezon sonu Juventus'tan ayrılıp Beşiktaş'a transfer olabileceğini iddia etti.

10.04.2018-11:56 - (Son Güncelleme: 10.04.2018-14:00) Beşiktaş’tan Mandzukic Bombası!

Rai Sport'un haberine göre yıldız oyuncunun, Juventus'ta istediği süreleri alamamaktan şikayetçi olduğu ve Morata'nın Juventus’a transferi durumunda gözden çıkarılacağı ifade edildi.

31 yaşındaki Hırvat yıldızın sezon bitiminde Çin'e ya da Türkiye'ye transfer olacağı vurgulanan haberde, Beşiktaş'ın sezon başı ve devre arasında da Mandzukic’i istediği belirtildi.

Siyah beyazlı ekibin devre arasında transfer ettiği Domagoj Vida, 'Kime come to Beşiktaş' çağrısı yapmak istersin sorusunu 'Mandzukic' şeklinde yanıtlamıştı.

BEŞİKTAŞ’A TRANSFERİ SÜRPRİZ OLMAZ

Vida’nın sözlerine de yer verilen haberde tecrübeli forvetin transferine ilişkin "Beşiktaş'a gitmesi sürpriz olmaz" yorumları yapıldı.

Juventus'un teknik direktörü Allegri, Mandzukic'le ilgili "Bizim için önemli bir oyuncu ancak fiziksel durumu iyi değil" ifadeleriyle Hırvat oyuncu için memnuniyetsizliğini dile getirmişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal