Jet Sosyete Bitiyor mu? Gülse Birsel Son Noktayı Koydu!

Star TV'nin yayın hayatına yeni başlayan dizisi Jet Sosyete, ilk bölümde zirveye yerleşirken ikinci bölümde aynı başarıyı yakalayamadı. bunun üzerine 'Jet Sosyete dizisi final mi yapacak?' söylentileri başladı. Gülse Birsel söylentilere son noktayı koydu.

28.03.2018-13:29 - (Son Güncelleme: 28.03.2018-14:02) Jet Sosyete Bitiyor mu? Gülse Birsel Son Noktayı Koydu!

Star TV'nin 18 Şubat Pazar akşamı izleyicisyle buluşan Jet Sosyete dizisi, reyting sıralamasında Çocuklar Duymasını geçmişti. Gülse Birsel imzası taşıyan iddialı yapım ikinci bölümden sonra bir düşüşe geçti ve hemen akıllara 'Jet Sosyete dizisi final mi yapacak? sorusu geldi.

GÜLSE BİRSEL SON NOKTAYI KOYDU

Dizinin hem senaristi hem de başrol oyuncusu olan Gülse Birsel çıkan söylentilere kendi mizahi üslubuyla instagram hessabı üzerinden açıklama yaparak son noktayı koydu.

GÜLSE BİRSEL'DEN JET SOSYETE AÇIKLAMASI

Bakıyorum herkes instagram’da kendi hakkında çıkan dedikodulara cevap veriyor. Benim takipçilerimin neyi eksik? Televizyon işi başlayınca dedikodu, rivayet, palavra haber bereketlenir. Bunlara açıklık getirerek dev bir gazetecilik olayına imza atayım mı?

JET SOSYETE BİTİYOR MU?

Tövbe! Daha yeni başladık ayol. Güzel de gidiyoruz. Eksik gedik hissettikçe yolda tamamlıyoruz. Reytingimiz de keyif verici. Birinci bölüm ab grubunda birinci, ikinci bölüm ikinci oldu.Mutluyuz. Bu neyin telaşı tatlılar?

GÜLSE YUNANİSTAN'A MI TAŞINIYOR?

En neşelisi bu. Komşu’da bir yazlık ev aldık, güle güle oturalım, mersi. Bu aralar Avrupa bize çok aşık olduğu için 10-15 gün veriyor vizeleri. Ama ev alınca bir oturma kartı almaya hak kazanıyor ve istediğiniz Avrupa ülkesine Şengen’siz seyahat edebiliyorsunuz. O karttan da aldık, oh iyi ettik, madem hakkımız. Her seyahatte Şengen çilesi bitti. Yoksa takdir edersiniz ki minicik Yunanistan’daki minicik sayfiye evinde inzivaya çekilme planım yok.

DİZİDEKİ GİZEM GERÇEK HAYATTAKİ BİR ÜNLÜNÜN KARİKATÜRÜ MÜ?

Değil güzel kardeşim, değil! Her dizide bunu yapmayın, adı geçen insanlara çok ayıp oluyor. Hiçbir şarkıcı, sunucu, eski manken değil Gizem. Senaryo belgesel değil hayalgücüdür. Gizem benim hayalimdeki bir insan.

BURNUNU YAPTIRDI AMA GİZLİYOR MU?

Burnum bütün haşmetiyle duruyor. Hatta burnumda eksilme yok, ekleme var! Geçici dolgularla kemiğin üstü ve altı doldurulunca kemer daha az görünür oldu. Müdahale var, ameliyat yok. Neler anlattırıyorsunuz bana yahu.

Aslında bir senaryo ekibi var, ama açıklamıyor, hatta onlara gizlilik sözleşmesi imzalatmış mı?

Ekip olsa da çalışsak. Tek tabanca yazıyorum, ekiple nasıl çalışılır bilmiyorum. Keşke bilsem, üzerimden yük kalkardı belki.

Oh bugünkü dedikodu dozumuzu da aldık, acık ferahladık mı?

O zaman ben çalışmaya devam...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal