Tottenham-Juventus Maç Özeti!

Şampiyonlar Ligi son 16 tur rövanş mücadelesinde Juventus, İngiliz temsilcisi Tottenham'ı 2-1'lik skorla geçerek adını çeyrek finale yazdırdı.

08.03.2018-09:12 - (Son Güncelleme: 08.03.2018-09:04) Tottenham-Juventus Maç Özeti!

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus, Avrupa'nın kulüpler bazında en önemli organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale adını yazdırmayı başardı. Son 16 tur ilk karşılaşmasında sahasında Tottenham ile 2-2 berabere kalarak tur şansını zor sokan Juventus, İngiltere deplasmanından galip dönmeyi başardı.

Karşılaşmaya iki ekip de temkinli başlarken ilk gol ev sahibi Tottenham'dan geldi. Dakikalar 39'u gösterdiğinde Delle Ali'nin pasını iyi değerlendiren Heung Min Son, takımını 1-0 öne geçirdi. ve maçın ilk devresi bu sonuçla bitti.


İKİNCİ YARI DYBALA VE HİGUAİN YILDIZLAŞTI

Juventus, karşılaşmanın ikinci devresinde tur biletini alan taraf oldu. İkinci yarıya çok iyi başlayan Juventus, peş peşe yakaladığı fırsatlarla turu istediğini belli etti. Maçın 64.dakikasında Arjantinli yıldız forvet Gonzalo Higuain sahneye çıktı ve skoru 1-1'e getirdi. Bu golün hemen ardından ataklarına hız kesmeden devam eden Juventus, 3 dakika sonra yine bir Arjantinli oyuncu olan Messi'nin veliahtı Paulo Dybalo, İtalyan temsilcisini öne geçirdi. Dybala'nın gol pasını ise Higuain verdi. Bu dakikadan sonra başka gol sesi çıkmadı ve Juventus 2-1 kazandı.

Bu sonuçla Juventus çeyrek final biletini alan taraf oldu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal