İstanbullu Gelin'in Yeni Bölümü Olan 45. Bölümde Neler Yaşanacak?

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? cevapları haberimizde...

07.04.2018-12:00 - (Son Güncelleme: 18.04.2018-20:13)

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularının cevapları haberimizde...

Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in heyecan dolu 44. son bölümünün ardından izleyenler 45. yeni bölüm fragmanı için araştırmalara başladı.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver ve Özge Borak gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi İstanbullu Gelin'in 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İSTANBULLU GELİN 45. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in merakla beklenen 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Faruk, Adem'i arayarak aile geleneği olan mangal partisine davet ederek büyük bir adım atmış olur. Adem ise sevinçten ne yapacağını bilemez. Adem ile bütün aile arasındaki buzlar erirken özellikle Esma Hanım Adem'i aileye gerçek anlamda kabul eder.

İstanbullu Gelin 45. yeni bölümüyle 13 Nisan Cuma akşamı saat 20:00'da Star TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal