Can Bonomo; 'Düğün Yeri Henüz Belli Değil'

Düğün hazırlıklarını hızlandıran Can Bonomo ve Öykü Karayel, Bebek'te görüntülendi. Bu yaz Çeşme'de evleneceklerine dair çıkan haberlere cevap veren Can Bonomo, ''Haziran ayında evleniyoruz. Tarih belli ama size söylemem'' dedi.

06.04.2018-11:58 - (Son Güncelleme: 06.04.2018-12:02) Can Bonomo; 'Düğün Yeri Henüz Belli Değil'

Düğün hazırlıklarını hızlandıran Can Bonomo ve Öykü Karayel, Bebek'te görüntülendi. Bu yaz Çeşme'de evleneceklerine dair çıkan haberlere cevap veren Can Bonomo, ''Haziran ayında evleniyoruz. Tarih belli ama size söylemem'' dedi. Can Bonomo ve Öykü Karayel çifti, 2017 yılında mutlu bir beraberliğe adım attılar. Samimi ve doğal tavırlarıyla dikkat çeken ikili yaşadıkları aşkla da bir çok kişiyi kıskandırmıştı. Sevindiren haber 14 Şubat'ta geldi. Can Bonomo sevgilisine sürpriz bir evlenme teklifinde bulundu. Genç çift aile arasında gerçekleşen bir törenle nişanlandı.

Geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülenen çift evlilik sorularına cevap verdi. Can Bonomo, ''Haziran ayında evleniyoruz. Tarih belli ama size söylemem. Düğün yeri de henüz belli değil'' dedi.

"Kuzey Güney" dizisi ile gönüllere taht kuran ünlü oyuncu Öykü Karayel, daha önce "Yalan Dünya"nın Orçun'u ve şu sıralar ''Jet Sosyete'' dizisinde rol alan Bartu Küçükçağlayan ile aşk yaşamıştı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal